Ying heeft grootse plannen voor na haar eindexamen!

Tijdens het schrijven van deze blog, kijk ik met een diepe zucht naar buiten, naar het grauwe winterweer.

Het is alweer december en heel Nederland hoopt stiekem op een witte Kerst. Ik ben daar niet zo mee bezig: ik droom liever over wat ik allemaal wil in mijn leven. Zal ik een reis maken zoals in Eat, Pray, Love of misschien hou ik het wel simpel en ga ik alle hippe clubs in Amsterdam af. Ze zeggen dat dromen waar kunnen worden, zolang je er hard voor werkt en in jezelf gelooft.

Willemijn Verkaik heeft ook haar droom verwezenlijkt. Gisteren werd in RTL Boulevard bekend gemaakt dat Willemijn van februari tot juni 2013 de hoofdrol gaat vertolken op Broadway van Elphaba, de groene heks van Wicked. Momenteel speelt ze de hoofdrol in de Nederlandse versie van Wicked en hiervoor had ze al ruim drie jaar de rol gespeeld in Duitsland. Zelf heb ik deze musical in Londen gezien en toen vond ik de Engelse Elphaba toch echt een stuk minder goed klinken dan Verkaik.

Ook een vriendin van mijn zusje heeft iets meegemaakt waar ieder ander bijna alleen maar van kan dromen. Toen ze in New York was, werd ze in de Victoria’s Secret winkel gescout door een modellenbureau. Ze is lang, dun en blond. Ze had zelf nooit de intentie om model te worden, maar een paar maanden later vloog ze toch terug naar New York voor een casting week. Die week was erg succesvol en ze staat nu op de lijst van IMD Moddeling, Wilhelmina Models en Elite.

Ik zie mijzelf niet zo snel op Broadway staan of op de catwalk schitteren, maar eerder de wereld rondreizen voor een goed doel. Wie weet maak ik mijn dromen ook wel waar!

Liefs,

Ying

Fotografie: xzoeamberx