CG!’s Kim sprak Geraldine over de coole opnames die je aanstaande zaterdag bij BNN terugziet. En over haar favo festivaloutfit 😉

Vier dagen lang feesten, dansen, chillen (en werken): zo zag het afgelopen weekend er voor presentatrice Geraldine Kemper uit. Voor BNN gaat ze deze zomer de leukste festivals af!

Dit weekend was dat Solar Weekend Festival in Roermond. Met als thema Sharing Secrets…

Volgens Geraldine is dit het leukste festival van de zomer: “Solar is heel speciaal. Het is echt een bom aan creativiteit die is ontploft op een cool terrein in Roermond. Er hangt een heel goede sfeer, er komen supercoole artiesten, maar er is ook genoeg te doen als je even klaar bent met dansen.”


Druk aan het werk…

Wat heb je naast feesten, dansen en interviewen nog meer gedaan? “Het meest bizarre was: Bedminton. Badminton, maar dan op bedden met wieltjes. Door de bedden heen en weer te rollen kon je de shuttle beter raken. Tenminste dat was de bedoeling. Of dat is gelukt, zien jullie zaterdag op BNN, haha!”


Geraldine in actie tijdens de wipkiprace…

Naast chillen, werd er natuurlijk ook gewoon keihard gewerkt! “Ik mocht dubstep-artiest Gomes interviewen van wie ik al een hele tijd fan ben. En ik had een gestoord interview met Bonaparte vol gekkigheid, waar ik uiteindelijk een metamorfose onderging en in een raar rood pakje en met pruik de ruimte weer verliet.”


Jummm, even een ijsje tussendoor

Nog meer crazy stuff op de festivalcamping: “Na elf uur ’s avonds ging het feestje op de camping nog even door met verschillende artiesten die hun kunstjes tot een uur of twee lieten zien. Vorig jaar sliepen we zelf ook op de camping. Maar omdat we dit jaar niet één maar vier dagen hebben gewerkt op Solar, hadden we nu een hotel geregeld. Volgend jaar hoop ik weer op de camping te staan. De sfeer daar is echt te gek!”

Geraldine’s Festivalpaspoort

Favo Festival: “Solar natuurlijk. En Awakenings. En Pitch. En Valtifest. Uhm, ik kan niet kiezen, haha! Oké goed: Solar en Awakenings staan op 1!”

Festivaloutfit: “Vaak een bandana om mijn hoofd tegen het zweet, iets luchtigs tegen de warmte, sneakers om urenlang op te dansen en een jasje voor als het koud wordt.”

Must-have festival item: “Zonnebril en een dopje voor de waterflesjes.”

Kijk aanstaande zaterdag 13 augustus om 23 uur naar 3 On Stage bij BNN op Nederland 3 om te zien wat Geraldine allemaal op Solar heeft beleefd!

Geraldine gaat ook naar Mysteryland voor 3 On Stage! Op 27 augustus om 22:50 uur is de uitzending. Zet je het vast in je agenda?

Meer weten over Geraldine? Binnenkort staat ze met een uitgebreid interview in CosmoGIRL! en geeft ze jou tips hoe je ook zo’n coole job kunt bemachtigen… Hou CG! goed in de gaten!

Fotografie: Titia Hahne