In haar nieuwste blog schrijft Ying over imperfectie. Niemand is perfect, en iedereen heeft wel iets wat hij of zij minder mooi vindt aan zichzelf. Maar die imperfecties maken jouw juist uniek! Dus be born to lead en wees blij met jezelf!

“I’m beautiful in my way, ‘Cause God makes no mistakes. I’m on the right track, baby I was born this way”.

Dit is het refrein van Born This Way van Lady Gaga. Met dit nummer laat ze haar liefde voor God zien en maakt ze een statement, want iedereen is mooi op zijn eigen manier.

Er is een aflevering van Glee die ook over dit nummer gaat. Finn slaat Rachel per ongeluk tijdens een repetitie. Haar neus blijkt gebroken te zijn, en ze kan kiezen voor een neusoperatie.

Ze zegt dat ze die operatie wil doen om haar stem beter te maken, maar eigenlijk vindt ze haar neus gewoon het minst leuke aan zichzelf.

En dat is het eigenlijk, want iedereen heeft wel een hekel aan een aspect van zijn of haar uiterlijk of lichaam. Iedereen heeft zijn onperfectheden, maar dat maakt je juist uniek en tot wie je bent.

In Glee maakt iedereen T-shirts waarop stond wat ze het minst leuke aan zichzelf vonden. Bij mij zou op mijn shirt mijn ogen staan, ze zijn bruin en heel klein. Net zoals Tina, die ook een shirt met ‘brown eyes’ draagt. Het is niet dat ik er niet trots op ben, maar ik vind het toch niet zo mooi bij mezelf. Wat zou er op jouw T-shirt staan? En durf jij het T-shirt de hele dag te dragen?

Wij Cosmogirls zijn ‘Born to Lead’, dus laat mensen zien dat je blij bent met wie je bent. En als je zo’n shirt durft te dragen, dan laat je pas echt zien dat je trots bent op wie je bent!

Liefs,
Ying