Nina ging naar het verjaardagsfeestje van Boycott!

Vorige week zaterdag was er een verjaardagsfeestje, het was aan en ik was er natuurlijk bij. Over welke verjaardag heb ik het?

Het enige verjaardagsfeest waar de leeftijd van 2 jaar wel interessant genoeg is om te komen buurten. Het was het verjaardagsfeest van BOYCOTT: een heerlijk feestje in Club Up Amsterdam. Vrij jong, maar zeker daarom niet minder leuk. Al moet ik wel aanraden niet te vroeg naar BOYCOTT te komen..

… Dat deed ik namelijk wel. Ik was er al rond 23:30 uur, aangezien ik al in de stad was. Dit was omdat ik daarvoor had moeten werken bij Ajax – FC Twente in de ArenA.

Natuurlijk ging ik niet in m’n eentje out partying, maar ik werd vergezeld door Jorinde en Cesar. Twee lieve mensen waar ik een liefde voor goede muziek en een vrij innige vriendschap mee deel. Omdat we dus te vroeg waren besloten we – nadat we even naar binnen hadden gekeken – eerst nog even een Maccie te gaan doen.

Nadat ik die (uiterst charmant natuurlijk.. NOT!) naar binnen had gewerkt besloten we weer terug te gaan naar het feestje. En ineens leek het alsof er mensen uit de lucht waren gevallen! Het was echt super druk en dat hielp natuurlijk ook gigantisch voor de gezelligheid.

Nadat we als een paar idioten foute dance moves hadden gedaan, zo hebben we bijvoorbeeld een dansje gecreëerd met alle bewegingen van MC Biggah erin (je krijgt gegarandeerd lachstuipen!), besloten we de grote zaal in te gaan. Als ik heel eerlijk ben heb ik nu nog steeds geen idee wie daar stond te draaien, maar diegene deed het goed.

Hiphop, Dubstep en House, het kwam allemaal voorbij en tijd om bij te komen was er niet. Gedanst moest er worden en dat deden we dan ook tot in de late uurtjes.. om de volgende dag helemaal brak wakker te worden en Italiaans ijs te gaan eten met Jorinde en Cesar, zo zie je maar: Het feestje stopt pas als je dat zelf wilt!

Ik raad iedereen aan om ook een keertje te gaan kijken bij BOYCOTT. Op http://weboycott.com kan je meer informatie vinden!

Liefde,

Nina