Ying’s laatste blog in 2011! Een terugblik op afgelopen jaar en.. vooruit kijken naar een gloednieuw jaar!

Als eerste wil ik alle Cosmogirls een hele fijne kerst wensen en een gelukkig nieuwjaar! Dat 2012 maar veel lol, liefde & geluk voor jullie mag brengen! Tegelijkertijd wil ik deze blog wijden aan het maken van een nieuwe start. Het is bijna 2012, waarin van alles hetzelfde blijft, dingen juist veranderen of vooral beter worden. We shall see, ik kan in ieder geval niet wachten!

Naast dat we onze kerstvakantie natuurlijk hebben volgepland met allerlei etentjes, filmdagen, feestjes en afspraken met vrienden, blikken we ook een beetje terug op 2011. Wat voor een jaar was het? Wat ging er goed en wat misschien wat minder? En wat wil je in 2012 zeker anders hebben? En, wat heb je geleerd van 2011?

2011 was voor mij een heavy jaar. Waar het schooljaar leuk begon, begon het kalenderjaar 2011 verschrikkelijk. Door allerlei vervelende dingen heb ik de knoop wel kunnen doorhakken, ik ga naar de kerstvakantie naar een andere school, een internationale.

Het sluit aan bij mijn studie, alles is in het Engels, biedt gecombineerd met school meer mogelijkheden voor ontwikkelingswerk en het ik loop rond in een internationale omgeving. Helemaal mijn ding!

In 2012 zal ik mijn vrienden op mijn oude school natuurlijk erg missen, maar met echt goede vrienden, blijf ik vast en zeker contact houden. Ik denk dan met een big smile terug aan alle leuke dingen, maar ook aan alle fouten die ik in het verleden heb gemaakt en waarvan ik weer geleerd heb. Vanaf 2012 is het tijd voor een heel nieuw begin!

En wat zijn jullie hoogtepunten van 2011? En zijn jullie helemaal ready voor 2012? Met een gezellige familie en lieve vrienden gaat het vast helemaal goed komen. Kruip lekker onder die warme dekens, pak een beker warme chocomel met slagroom, zet je favoriete filmpje op en see you in 2012!

Liefs,

Ying