“I don’t know where we went wrong, ‘cause we used to be so strong”

Daar zit ik dan met twee van mijn beste vriendinnen, “…dus nu hebben we een relatie break” zegt een van hen. Een relatie break? Is de eerste vraag die in me op komt. Het is natuurlijk tijd nemen om uit te zoeken wat je beide wilt in een relatie, maar er zitten zoveel vraagtekens aan verstrengeld. Spreek je nog samen af? Mag je nog met elkaar smsen? Moet je elkaar negeren op msn? Mag je met anderen daten?

Het grote probleem: iedereen denkt er anders over. Zo ook ik en mijn vriendinnen. Met de toestemming dat ze met anderen mocht daten, vond ik het meer lijken op een break up. Terwijl een andere vriendin erop wees dat het ook een manier was om haar aan het lijntje te houden.

Nuttig advies kon ik niet geven, want de enige relatie break die ik tot dan toe kende was die van Heidi Montag en Spencer Pratt uit The Hills die bijna in een constante staat van een relatie pauze zaten. Natuurlijk denk je als taken girl wel eens na hoe het zou zijn als je single zou zijn, maar als je echt van iemand houdt moet deze gedachte niet overheersen. Maar als dit bij de ander wel het geval is…

Het was zoveel makkelijker in The Hills.

Liefs,
Femke

(Beeld: Bron)