BLOG: Brief aan oudere ik

Ying wil graag weten hoe haar toekomst er uit zien.. En daarom schreef ze een brief aan haar ‘oudere ik’!

Ying wil graag weten hoe haar toekomst er uit zien.. En daarom schreef ze een brief aan haar ‘oudere ik’!

Lieve Oudere ik,

Alles goed? Ahh, je moet me echt vertellen hoe de toekomst eruit ziet! Het moet er vast übermodern zijn, met vliegende auto’s, bussen, scooters etc. Is de iPhone 30 al uitgevonden? Zijn we nog steeds zo druk bezig met social media? Hebben we een oplossing gevonden voor het milieu probleem?

Is er nu eindelijk een medicijn tegen alle nare ziektes? Hebben we nu eindelijk een spiegel die ons vertelt hoe onze outfits eruit zien en onze make up doet?

Maar genoeg over de technologie. Hoe wat wie waar ben ik? Vertel alsjeblieft dat alle de jeugdpuistjes verleden tijd zijn. Ben ik klaar met dingen tot het laatste moment uitstellen?

Heb ik eindelijk mijn prins op het witte paard gevonden? Zo niet, dan zal God nog wel druk bezig zijn met mijn love story daar in de hemel. Heb ik al veel van de wereld gezien? Is mijn droom uitgekomen om over de wereld te reizen en een verandering te maken in de wereld? Of zit ik nog lekker in ons kikkerlandje te studeren?

Hoe gaat het met mijn familie? Is iedereen nog gezond en levend? En hoe zit het met vrienden, is er veel verandering in geweest of is het hetzelfde gebleven? Hopelijk wat minder drama en wat meer fun. Hopelijk ben je op dit moment at the place where you rock the world with a big smile!

Echter, als mijn leven in de toekomst bagger schijnt te zijn, hopelijk luister ik dan nog steeds naar Blair Waldorf: “We write our own fairytales” En maken zelf van alles in het leven, ook al valt er bijna niets van te maken. Carpe Diem!

Liefs,

Je jongere ik

Beeld: psfk.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen