All good things come to an end.. Ying vertelt over haar break-up!

Het heeft bijna 2 maandjes mogen duren, maar toen was de koek toch echt op. Het was niet meer zo leuk als in het begin toen we elkaar net kende en het gevoel was er op ten duur niet meer. De keuze was, of we maken er samen wat van, of we zetten er nu een punt achter. Hij koos het laatste, en liet mij achter met een gebroken hart.

Het is nu een week over en ik heb hem sindsdien niet meer gesproken. Hij ontliep mij op een avond, terwijl hij aangaf om vrienden te blijven. Over definitie vrienden zitten we duidelijk niet op een lijn.

Ik geef alles wat tijd, maar ondanks dat het rot voelt, voel ik me nu beter, sterker, blijer en positiever dan ooit. Als je een keer hard valt, voelt het des te beter om daarna weer op te staan. Je bent weer een les wijzer.

Aan de ene kant zou ik zeggen: denk aan de leuke dingen die je hebt meegemaakt met elkaar. Maar dat is soms juist erg pijnlijk om aan terug te denken. Maar bedenk dat niet alles een mislukking was en dat je er ook van geleerd hebt.

Een relatie had je samen en daar maakte je samen ook wat van. Inmiddels is het niet meer pijnlijk, maar denk ik met een glimlach terug aan de romantische momenten die we samen hadden. Of hij er ook zo over denkt? Geen idee, waarschijnlijk niet.

Maar wat maakt het nog uit wat de ander denkt, het is over & voorbij. Ik wilde weer verder met mijn leven. De beste tip tegen liefdesverdriet? Afleiding!

Mijn gehele weekend was volgepland met leuke dingen met vrienden. Gegeten bij een vriendin, een talentenjacht avond op school (waar hij helaas de hele avond op het podium stond, pijnlijk!), gamen met een vriend, een filmavondje, tijdschriften lezen, Gossip Girl kijken, een dagje Amsterdam en naar de bios. En het hielp, ook zonder hem kun je een leuke tijd hebben, zolang je er zelf maar positief instaat en het initiatief neemt.

Worden we ooit nog vrienden, komen we weer romantisch bij elkaar? Waarschijnlijk zit het er allemaal niet in. Maar, who cares? Het leven is te kort om te lang bij een boy stil te staan, wanneer je het niet verwacht zal de volgende leukerd wel een keer komen. De liefde komt vroeg of laat weer op je pad, eerst genieten van alle andere leuke dingen die er nu wél zijn!

Liefs,

Ying

Ps: Nog wat break-up songs: