Lisanne heeft een fashionable budgettip voor jullie!

Je kent het vast wel, je staat voor je kledingkast en je hebt echt geen idee wat je aan moet trekken. Op de klok zie je dat je binnen een kwartier weg moet, dus trek je maar weer dat shirtje van gisteren met die spijkerbroek aan.

Wat is hier nou de oorzaak van? Ja, dat is het feit dat je gewoon niet genoeg kleding hebt, want wij meisjes hebben nooit genoeg toch? 😉

Tijdens de dure december maand heb je geen geld meer voor iets nieuws, dus what to do? Ik heb een leuke budgettip voor jullie: Draag je maxi of midi skirt als jurkje! Dit deed ik ook met mijn roze midi skirt en hierbij het resultaat:

Ik heb het ‘jurkje’ gecombineerd met een blauwe blazer en zilveren sieraden. Ik heb de outfit verder wat rustig gehouden omdat ik het roze al aanwezig genoeg vond.

Door je jurkje te combineren met een blazer of een wat langer vest, zal het niemand opvallen dat het eigenlijk een rok is en heb jij weer een nieuw item in je garderobe.

Op school kreeg ik erg leuke reacties en niemand zag dat het een rok was, heel grappig. Dus ik zeg: zeker het proberen waard!

Lots of love,

Lisanne

www.fashionableandme.com