Vandaag deel twee: Vera’s favo budgetmerken bij de drogist!

In deel 1 van Vera’s budgetfavorieten kon je lezen waar je de beste make-up online kunt kopen. In deel twee deelt ze haar favo’s van de drogist!

Catrice & Essence
Kruidvat is een walhalla voor me. Elke week stap ik wel even een filiaal van deze drogist binnen om de producten van Essence en Catrice te checken. Van beide merken ben ik vooral fan van de limited edition collecties. Dit zijn collecties met producten die slechts een maand of twee verkocht worden. Ze zitten vaak in een andere –leukere!- verpakking en vaak zitten er net wat specialere producten in deze collecties zoals mood changing lipgloss, nepwimpers of cute nagelstickers. Uit de reguliere collecties van beiden merken ben ik erg fan van de nagellak. En ook de Catrice lipsticks zijn erg mooi en van goede kwaliteit!

Hema
Wie is er nou geen fan van Hema? Ik koop altijd het volledig scala aan kantoor (voorheen school)spullen bij Hema. Maar kom er ook voor leuke kaarsen, kussens, sieraden, ondergoed en make-up! Hema heeft mooie kleuren nagellak, prima lipgloss en goede eyebrow pencils. Ook ben ik erg fan van de Wet & Dry blushes.

Budget make-up, ik kan er niet genoeg van krijgen. Maar ik geef ook graag wat extra geld uit aan duurdere cosmetica, van luxe A-merken. Ik reis er stad en land voor af en wanneer ik een poging doe voorzichtig mijn duurdere aankopen bij elkaar op te tellen, haak ik al heel snel af (ik wil mezelf geen hartverzakking bezorgen). Maar duurdere make-up is vaak wel eerder een kadootje voor jezelf en meestal zijn de verpakkingen of kleuren van producten toch ook net wat specialer.

Dus bereid je maar alvast voor op volgende week, want dan vertel ik jullie meer over mijn favoriete high-end make-upmerken!

Liefs,
Vera