Vera heeft tips!

Geweldige make-up kopen voor weinig geld, ik denk dat we dat allemaal wel willen. En het is mogelijk! Je hoeft echt niet naar de Chanel counter te rennen voor een beetje kwaliteit.

Nee online, maar ook ‘ouderwets’ offline in de drogist is er genoeg leuke en goede make-up voor een betaalbare prijs te vinden. Vandaag deel ik mijn favoriete budget make-upmerken met jullie.

Internet is heaven. Het is niet alleen een geweldig medium om up-to-date te blijven van het laatste nieuws en roddels.

Maar ook omdat er op het internet veel te shoppen valt! Er zijn veel webshops die cosmetica verkopen die in de winkels niet te vinden is. Webshops uit de USA, maar ook uit Nederland (dan heb je je spulletjes lekker snel in huis).

Onderstaande merken zijn alleen online te koop en met een simpele zoekactie op Google weet je al heel snel ook waar.

NYX
NYX is een van mijn meest favoriete merken dat alleen online te bestellen is. Er is veel keus in producten en kleuren en alles is heerlijk betaalbaar. Waar ik vooral fan van ben zijn de cream blushes en de round lipsticks. Die laatste vind ik vooral heel fijn omdat de lipsticks geen drol kosten (rond de $2 of €2.50) en er in de meest ondenkbare kleuren zijn.

Sleek
Dit merk gebruik ik nog niet zo heel lang, maar het is in korte tijd één van mijn favorieten geworden. Van de i-Divine oogschaduwpalettes heb ik al 7 exemplaren (ze kosten maar €7.25 per stuk, is dat een goed excuus?). En ik begin nu ook echt fan te worden van de pout polishes (lip balsems) en blushes. Een aanrader zijn de limited edition collecties, zoals de Avoir La Peche collection die nu te koop is (Google!).

E.l.f.
Voluit Eyes Lips Face is een bekend €1 merk, dat make-up verkoopt voor –voelde je hem aankomen?- slechts één eurie. Ze hebben ook fijne make-upkwasten en een minerale en chiquere studio line. Bij deze collecties liggen de prijzen wat hoger, maar het is nog steeds goed betaalbaar. Ik vind vooral de kwasten van de reguliere en studio line erg fijn. Maar ook de €1 wimperkruller is favoriet.

Gelukkig is er bij de drogist ook genoeg leuks te vinden voor de old fashion gals onder ons. Ik vind het zelf ook heerlijk om naast al het online geshop, in het echt producten vast te houden, te ruiken en te voelen. Welke merken favoriet zijn? Je leest het zaterdag!

Liefs,
Vera