2012 is weer voorbij en het nieuwe jaar is begonnen!

Het wordt weer tijd om alle winterkilo’s eraf te sporten en jezelf mentaal klaar te maken voor een nieuw jaar.

2012 was voor mij een jaar vol emotionele minidrama’s, veel slappe lach momenten en een jaar waarin mijn verslavingen serieus werden.

Sport
2012 was het jaar dat ik als een idioot begon met hardlopen. Normaal vond ik mensen die aan hardlopen deden enorme losers. ‘Waar ren je in godsnaam heen?!’ was altijd mijn gedachte als ik iemand zo bezweet voorbij zag rennen. En nu? Nu ben ik zelf zo’n bezwete loser. Met mijn richtingsgevoel (die ik niet heb) ren ik nog weleens een struik in, maar alsnog voel ik me erg lekker na twee rondjes rennen in het park.

Verslaving
Het afgelopen jaar werd mijn M&M’s-verslaving serieus. Ik at dagelijks wel een hele zak op. Ik heb een M&M’s-kostuum, -beker, -sleutelhanger en ik droom er zelfs over. Voor mijn eigen veiligheid heb ik het afgelopen jaar een break ingelast van een paar maanden want ik was bang om te sterven aan een overdosis M&M’s. De break duurde twee maanden en nu ben ik weer verslaafd.

Muziek
Liedjes maken, netwerken, schrijven, concepten opnemen, inspiratie opdoen, optreden en plannen voor het nieuwe jaar maken. Muziek maken is heerlijk. Hoe leuk is het om een tekst te schrijven over een ex die je heeft gedist en dat te verwoorden in een nummer? Ik vind het hilarisch!

Liefde
Het afgelopen jaar was het voor mij vrij rustig op het romantische vlak. Af en toe had ik een date, maar het liep op niets uit. 2012 kwam ik er achter dat ik niet per se een partner nodig heb om mij geliefd te voelen. Ik heb liefde van mijn vrienden, mijn huisdieren en – heel belangrijk – van mezelf. Daarmee houd ik het wel uit tot ik weer eens een keer verliefd word.

CosmoGIRL!
2012 was ook het jaar dat ik in de armen werd gesloten door de CosmoGIRL!-familie en al haar lezers. Een superleuk platform om mijn verhalen kwijt te kunnen. De feedback op mijn Twitter en op de site is erg leuk geweest en ik beloof jullie het aankomende jaar ook weer te verblijden/vervelen met mijn verhalen.

En toen was het alweer 2013…
‘Wat zijn je beloftes voor het nieuwe jaar Frankee?’ wordt er door een vriendinnetje aan mij gevraagd terwijl ik kijk hoe buiten het vuurwerk wordt aangestoken. ‘Meer lachen en geen aandacht geven aan negatieve mensen… en meer M&M’s eten.’

Verder wil ik ook gewoon verder gaan met schrijven, muziek maken en genieten van alle leuke momenten met mijn vrienden. Ook ga ik binnenkort iets doen wat totaal uit mijn eigen comfort zone zal liggen… maar daar lezen jullie snel iets over.

Lieve lezers, ik wens jullie allemaal een heel mooi jaar toe met veel liefde, geluk en gezondheid!

Frankee

Fotografie: Thefashiontourist.com