Hoewel sommige van jullie nog een weekje moeten bikkelen op school, al aan het flirten zijn met de nieuwe skileraar of gewoon lekker aan het uitslapen zijn, ben ik deze dagen helemaal in Carnavalssfeer.

Glitternagellak verspreidt over mijn bureau, een netpanty die over een stoel bungelt en bovenal heel veel verdwaalde glitters en confetti: yep, als Brabander moet ook ik eraan geloven…carnaval! Hoewel de muziek en het ‘’zuipen om het zuipen’’ niet helemaal mijn ding zijn, kan ik de kans om me helemaal over the top aan te kleden natuurlijk niet laten ontglippen.

Carnaval is namelijk voor mij altijd hét moment om te experimenteren met mijn haar en make-up, want als het mislukt kan het werkelijk niemand iets schelen (‘’zal wel bij de look horen’’). Daarnaast is dit feest ook een heerlijk excuus om een gehele nieuwe outfit te shoppen: een opvallend jurkje, nieuwe schoenen…die heb ik natuurlijk ‘’echt nodig’’ *Uche*.

Mijn look dit jaar? In mijn geval is dat nooit in één wordt te beschrijven, dus denk aan: Burlesque, Jaren ’50, de musical Chicago…kortom een echte showgirl stijl. Dat betekent dat ik lekker kan spelen met winged eyeliner, opvallende lippen, smokey eyes…en gewoon heel veel glitter en glamour! Alaaaaf!

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com