Marije doet een casting bij een modellenbureau…

De regen kwam met bakken uit de hemel vallen, en natuurlijk precies op het verkeerde moment. Ik was namelijk op weg naar een casting bij het modellenbureau Ankamodels, dus ik kon het echt even niet hebben.

Ik had geen idee wat ik kon verwachten, dus nogal nerveus en met een verpest pluizig kapsel stond ik met mijn vader voor de deur. Eenmaal binnen waren mijn zenuwen snel weg en hebben we heel gezellig gekletst. Ook was Anka zelf ( de eigenaresse ) gelukkig erg aardig.

Na een kwartiertje foto’s schieten en na een paar filmpjes van mijn ‘catwalkloopje’ waren we klaar. En toen kreeg ik de superleuke mededeling dat ik ben aangenomen!!! Nu is het plan dat ik eerst een paar testshoots ga doen aangezien ik nog 3 jaartjes op school zit…

Maar ze heeft grootste plannen met me! Want omdat Ankamodels voornamelijk in het buitenland werkt, mag ik misschien na mijn examen naar het buitenland! Natuurlijk is dat nog niet zeker, en duurt dat nog wel even maar het is toch wel een leuk vooruitzicht!

Na de casting ben ik nog even wezen shoppen in Amsterdam. En toen ben ik weer afgepeigerd naar huis gegaan met mijn neus in de boeken. Ik moest namelijk hard aan de slag voor aankomende toetsweek!

Mijn motto voor deze week: Try to realize your dreams!

Lots of love,
Marije