Marije over de rode lipstick…

Gisteren had ik een bankhang-weekend. Dvd-tje kijken en chocola naar binnen werken. Ik was de komende uren zoet! In mijn jogging broek, mijn vader trui en mijn haar in een puinhoop en maar hopen dat er geen bekenden langs het raam lopen. Staat daar ineens mijn vriendin in een stylish outfit. Voor haar doe ik de deur natuurlijk wel open!

We namen de laatste beauty trends door, en kwamen uit op de lippenstift. Electric, ’80 lippen, perzikroze of juist felle glimmende lippen en vooral de roze lippenstift wordt een beautytrend voor deze zomer!

Ik ben er nooit zo dol op geweest, het eerste wat mij opvalt zodra ik de lippenstift opendraai is de zoete snoepgeur die dan vrijkomt. Niet alleen de kleur doet dus aan candy denken. Bah, als ik er te lang met mijn neus bovenhang word ik misselijk ben ik bang..

Wel vind ik het heel mooi staan bij meiden die het kunnen hebben! Ook celebrities zien er altijd waanzinnig uit met hun felrode lippen. Bijvoorbeeld Rihanna of Beyonce, de lippenstift is nooit out of fashion. En wie wil nou niet celebrity zijn, dus toch het proberen waard!

Lots of love,
Marije & Carleen!