CG!’s Sara ging naar Londen voor het concert van de Glee-cast én om ze te interviewen!

Of ik zin had om afgelopen dinsdag naar Londen te reizen, voor het concert Glee live!?
Euhm, jawel hoor! De dag na het concert zouden ook ‘een aantal’ castleden te interviewen zijn. Spannend…!

Het concert zelf was in de O2 arena. Een gi-gan-tische hal waar duizenden mensen inpassen. Gelukkig zat CG! op een plek waar alles goed te volgen was!

Toen het licht uitging begon het publiek onwijs hard te gillen. Daar kwamen ze dan, de boys and girls van Glee!

Ze begonnen met ‘Don’t Stop Believing’ en deden daarna een heleboel nummers van (vooral) seizoen 2.

Het meeste gegil kreeg Blaine alias Darren Cris met zijn Warblers!

Ook Sue Sylvester was ‘aanwezig’! Op videoschermen ging ze vrolijk verder met het afkraken van de cast en er werden kotszakjes uitgedeeld want ‘die had je nodig’, volgens Sue. Very funny!

De cast deed een heleboel songs. Ze kregen allemaal hun moment om te shinen. Brittany deed Britney, Rachel zong Fireworks en Finn ‘Somebody to Love’. Het was echt níet te doen om op je stoel te blijven zitten!

Een dag later was het zover: interviews!
In een fancy hotel zaten journalisten van over de hele wereld klaar om de Glee-members te ondervragen over de 3d film, die van hun concert tour gemaakt wordt (1 september in de bios!). En natuurlijk wilden we ook weten wat er allemaal behind the scenes en in de kleedkamer aan de hand was tijdens de tour…

Wie ik allemaal mocht spreken?
Darren Cris (Blaine, superschattig!), Amber Riley (Mercedes, erg lief), Jenna Ushkowitz (beetje verlegen), Chord Overstreet (Sam) & Harry Shum (Mike Chang) (goede vrienden van elkaar en een hilarisch duo: ik sprak ze tegelijkertijd), Dianna Agron (Quinn, met kort haar), Kevin McHale (Artie, zonder rolstoel deze keer), Mark Salling (Puck, mét bril!), Ashley Fink (Lauren Zizes, echt hilarisch!), Lea Michele (very cute en leek heel veel qua karakter op Rachel), Chris Colfer (Kurt, minder hysterisch dan je misschien zou verwachten ;-), Heather Morris (Brittany, in een supersexy outfit) en Naya Rivera (Santana, die groot fan is van Sue Sylvesters grapjes over Shuester). Alleen Finn/Cory Monteith kon niet bij de interviews zijn (boehoe!)
Helaas mochten we geen foto’s maken van de cast tijdens de interviews. Vooral jammer in het geval van Chord, Mark en Darren, die er supersexy bij liepen…!

Meer weten/lezen over Glee, en wat ze allemaal vertelden? Check dan CG! 93 én 94!

Liefs, Sara