“…en beantwoordde mijn vraag ;-)”

Scène 1
Ergens in juli op de redactie van CosmoGIRL!…. CG!’s Dewi: “Kim, wil je Taylor Lautner, Kristen Stewart en Robert Pattinson interviewen?” CG!’s Kim valt bijna flauw en piept: “Echt waar?!”

Speciaal voor het een na laatste deel van de Twilight reeks mag ik niemand minder dan Robert, Taylor en Kristen interviewen. Hoe cool?!

En het wordt nog leuker: ik mag voor deze speciale gelegenheid afreizen naar een wel heel coole hotspot, namelijk: LA!!! Oftewel Los Angeles, Hollywood, The Hills: dat stukje Amerika waar je op iedere straathoek een ster kunt spotten…

Om nog even goed in de sfeer te komen, houd ik thuis een Twilight Marathon. Ik kan niet wachten tot ik het nieuwe deel mag zien én de drie hoofdrolspelers in real life mag ontmoeten!

De dagen voor ik weg ga, kom ik ineens overal Twilight tegen. Zelfs als ik voor een citytrip in Istanbul ben…

Natuurlijk zijn ze in Istanbul ook groot fan van ‘Yeni Ay’

…én staat Robert zelfs op de cover van de Turkse CosmoGIRL!

Scène 2
Ergens in het zonovergoten LA: Kim ligt aan het zwembad, te wachten tot Taylor en RPatz uit het water komen…

Na een lange vlucht, zo lang dat ik tijd heb om vier films te kijken (hoe fijn is dat! :-)), kom ik in LA aan. De volgende ochtend zijn pas de interviews. Ik heb de hele middag en avond de tijd om die voor te bereiden en te chillen. Ik heb me thuis al voorbereid, dus hoppa: LA onveilig maken, it is!

Samen met Rawathe van Hitkrant kom ik in het hotel aan: het Four Seasons. Supermooi hotel en één van dé celebrity hotspots van LA…


Mijn super-de-luxe kamer in het Four Seasons!!!

De rest van de middag liggen we bij het zwembad in de hoop één van de Twilight acteurs te spotten. RPatz en Taylor in zwembroek: daar zeggen we geen nee tegen.

Na een paar uur geef ik het op. Achja, we werden in ieder geval zelf als een hollywoodster behandeld: handdoekjes werden voor ons gedragen, drankjes werden gebracht. I love it!

Die nacht droom ik dat Taylor m’n vragen belachelijk vindt, Robert me keihard in m’n gezicht uitlacht en Kristen niet komt opdagen. Hopelijk zijn dromen echt bedrog…

Scène 3
Ergens op de veertiende verdieping van het Four Season Hotel: Taylor Lautner kijkt Kim diep in haar ogen en …

Wat doe je aan als je Mr. Lautner, Mr. Pattinson en Mrs. Stewart gaat interviewen?! Gelukkig had ik dat (een simpel, maar leuk jurkje) natuurlijk al weken geleden bedacht en hoefde ik daar deze ochtend niet over na te denken.

Na een uitgebreid ontbijt met verschillende journalisten over de hele wereld, word ik meegenomen naar een hotelkamer. Samen met nog acht andere journalisten moet ik aan een tafel zitten. Iedereen wil natuurlijk naast dé acteur zitten. Ik ben gelukkig precies op tijd en pik deze gewilde plek in! 🙂

Een paar minuten later komt Taylor binnen. In een geblokt overhemd (zie de nieuwste CG!: op deze foto’s heeft Taylor precies hetzelfde shirt aan!), een donkergroene broek en zwarte kistjes gaat hij naast me zitten. Naast mij! Ik moet moeite doen niet non-stop naar hem te staren: focus Kim, focus. Gelukkig heb ik mijn vragen goed voorbereid en weet ik precies wat ik van deze cutie wil weten. En nee, dat is niet of hij straks zin heeft om mee te lunchen 😉

De eerste vraag die ik stel gaat over zijn band met Kristen (het antwoord vind je in de Twilight Special in de nieuwste CG!). Ineens kijkt hij me diep in mijn ogen en… begint enthousiast over Kristen te vertellen. Ik ben diep onder de indruk: wat een mooie ogen! De rest van het interview krijg ik zijn blik niet meer uit mijn hoofd.

De volgende is Kristen die in een basic outfit naast me schuift. Een heel lief en enthousiast meisje, nog leuker dan ik me had voorgesteld. Ze vertelt enthousiast over deze bijzondere film en hoe het was om met Robert te trouwen: “Amazing! Het meest speciale moment tot nu toe.”

Even later verruilt Kristen haar stoel voor die van Robert. RPatz is een opvallende verschijning: hij heeft een groot gat in zijn shirt en zijn haar is anders dan anders (lees: één kant bijna kaal en de andere kant mét haar). Maar wat een grappige dude is dit! Ik lig echt non-stop in een deuk en hij geeft de leukste antwoorden. Ja, ook dat lees je in de Twilight Special in de nieuwste CG!

Na anderhalf uur heb ik iedereen gezien en gesproken. Foto’s maken, mag jammer genoeg niet. Dan maar een foto van de filmposter:

Scène 4
Ergens in de hotel lobby van het Four Seasons hotel: Kim staart naar de deur. Haar ogen worden groter en haar mond valt open. Het is, het is, Orlando Bloom en Miranda Kerr met baby Flinn!

De rest van de middag zijn we (Rawathe en ik) vrij. Terwijl we in de lobby op een taxi wachten die ons naar The Grove, hét shoppingparadijs in LA, brengt, schrik ik als ik de knappe jongen herken die het hotel binnenstapt. Het is Orlando Bloom, samen met Miranda en baby Flinn. Echt zo cute!!

Eenmaal in The Grove worden we niet alleen blij gemaakt met heeeeel veel leuke winkels: van Forever 21 tot Victoria’s Secret 🙂 Er lopen ook nog eens superveel celebs rond!

Eerst lopen we tegen Mario Lopez aan die hier iedere dag zijn tv-show opneemt.

Ja Mario, je haar zit prima

Tijdens de lunch zit Arnold Schwarzenegger achter ons met zoonlief een broodje te eten. Maar we zijn niet de enige die oog hebben voor alle sterren: we worden bijna onder de voet gelopen door een aantal paparazzi fotografen.

Ik zei toch: ‘Op iedere straathoek een celeb…’

Na een middagje shoppen: met succes, krijgen we ’s avonds een tour door de Hollywood Hills. Van de ene mega villa langs de andere. En een supercool uitzicht over deze magische stad.

De volgende ochtend voor we terug vliegen, maak ik nog één foto van het uitzicht vanuit mijn hotelkamer: the hills. Eenmaal thuis ontdek ik bij het bekijken van de foto’s dat ik gewoon uitzicht had op het Hollywood sign zonder dat ik het door had… Dat is wat Twilight met je doet 😉

Als je heeeeeeeel goed kijkt, zie je in de rechter bovenhoek een wazig wit streepje. Dat is ‘m!

Benieuwd naar de Twilight Special! Koop de nieuwste CosmoGIRL!: vanaf aanstaande donderdag in de winkel! Een speciale editie mét Taylor Lautner op de cover!!!!