De meiden die de @CG_fashion Twitter followen hebben het misschien al gemerkt: CosmoGirl! heeft een nieuwe stagiaire.

Hi Girls!

Mijn naam is Wendy en sinds twee weken ben ik CosmoGirl!’s nieuwe Mode & Beauty stagiaire. De komende maanden zal ik jullie op de hoogte houden van alle in’s and out’s van mijn stage. Van mijn bezoekjes aan persdagen tot de spannende “deadline donderdagen” op de redactie, avonturen tijdens shoots en shoppings en alle andere dingen die je mee maakt als stagiaire bij de CosmoGirl!

De week begon al goed, namelijk met de Palladium Style Battle fotoshoot. Hierbij neemt een van onze lezeressen het op tegen de CG fashion crew. De shoot vond plaats in Amsterdam Noord. Het zonnetje en de gezellige crew maakte het een super leuke eerste dag. Hier onder zie je al een klein voorproefje van een van de looks die we die dag hebben gefotografeerd. Wat denken jullie, waren deze toffe armbanden een idee van de lezeres (en stylist for a day) of heeft CG’s Elze deze look gestyled? Check de Style Battle in CG nummer 108.

Donderdagavond was het tijd voor de River Island pers avond. Cocktails, stylish hapjes, macaroons en natuurlijk de nieuwe collectie van River Island.

Vrijdag was brainstorm-dag. Urenlang heeft de CG crew alle ideeën op tafel gegooid, om zo CosmoGirl nog leuker te maken. Natuurlijk hoort bij zo’n drukke dag een gepaste lunch. Zie hier…. Burger friday, Yummy!!

Voor de fotoshoots worden heel veel toffe items geshopt. Die worden opgeborgen in CG’s modehok. Het is voor een mode-freak als ik natuurlijk helemaal geen straf om af en toe wat tijd door te brengen in deze fashion-heaven!

Donderdagochtend stond ik om negen uur op de stoep bij Ganbaroo PR. Ik begon de dag met een super leuk persevenement, namelijk: de launch van webshop www.andotherbrands.com. Eerst werd er een korte presentatie gegeven over de website en de merken. Daarna mochten we zelf een look uitkiezen om mee op de foto te gaan. Tijdens dit alles arriveerde er een heerlijk Engels ontbijt: scones, sandwiches, koekjes, Engelse thee… Nomnomnommmm…

Die avond was het tijd voor de opening van Weekday. Mode redactrice Elze en ik smulden van de chocolaatjes en dropjes (in custom-made Weekday zakjes) terwijl we door de toffe winkel liepen.

Nou meiden, tot zover de highlights van mijn eerste twee weken stage. Ik ga snel weer doorwerken om voor jullie de leukste mode & beauty pagina’s samen te stellen. See you soon!

XOXO,

Wendy