Maak deze lekkere pannenkoekjes zelf!

Ik val maar gelijk met de deur in huis: ik houd totáál niet van ontbijten. Ik krijg geen hap door m’n keel vroeg in de ochtend. Meestal blijf ik ook net iets te lang liggen waardoor ik niet eens tijd heb om nog te ontbijten. Maar ik kán het ook gewoon niet.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag dus ik besloot op zoek te gaan naar een recept dat ik zelfs weg kan krijgen in de ochtend ;-). En geloof het of niet, het bestaat! Dus mocht jij ook moeite hebben met eten in de ochtend, of ben je gewoon op zoek naar een lekker recept voor een healthy ontbijtje: deze bananen pannenkoekjes zijn heel makkelijk te maken en ook nog eens lekker!

Wat heb je nodig voor twee middelgrote pannenkoekjes?

1. Snijd de banaan in stukjes en doe het in een kommetje.

2. Prak de bananen fijn tot er bijna geen stukjes meer in zitten. Je kunt het beste wat rijpere bananen gebruiken, die zijn makkelijker te prakken.

3. Voeg ook de twee eieren toe aan de geprakte banaan en meng het tot een beslag.

4. Doe als laatste kaneel bij het mengsel.

5. Verwarm wat boter in een koekenpan en schenk wat van het beslag in de pan. Je kunt er zelf voor kiezen of je de pannenkoekjes dik of dun wilt maken.
 

6. Bak de pannenkoekjes tot ze aan beide kanten een beetje bruin zijn geworden.

En klaar zijn ze alweer! Leg er nog een paar extra stukjes banaan op om het helemaal af te maken.

Nu moeten we (en vooral ik…) nog de kracht vinden om 's ochtends op tijd op te staan om deze pannenkoekjes te maken. Maar als je het eenmaal een keer hebt gegeten, moet dat lukken :-).

Enjoy!

Liefs,
Chanan