Het makkelijkste recept ever

Je ligt op de bank, filmpje aan, glas drinken naast je, maar er mist nog iets. Een lekkere snack!

Chocolade is natuurlijk altijd een goede optie, maar daar moet je vaak eerst voor naar de supermarkt. Daarom heb ik dit recept voor deze chocolade-caramel mug cake voor je.

De ingrediënten heb je vaak nog wel in de kast liggen en je hebt het binnen vijf minuutjes op tafel staan! Zet je film even op pauze en duik de keuken in :-).

 

 

 

 

Wat heb je nodig?

Het enige wat je verder nog nodig hebt, is een grote mok en een magnetron.

[1] Doe de bloem, suiker, cacao, bakpoeder en zout bij elkaar in de mok.

[2] Voeg hier dan ook het ei, de melk en de olie aan toe. Roer het tot een glad geheel.

[3] Druk de caramel in het beslag. Druk het niet te ver naar de bodem, dan blijft alle caramel aan de onderkant van de cake zitten.

[4] Zet de mok voor 90 seconden op de hoogste stand in de magnetron. Als de cake genoeg omhoog is gekomen, is het perfect! Anders kun je de mok nog even 20 seconden terug in de magnetron zetten.

En binnen twee minuten is jouw mug cake klaar. Terug naar de bank, film weer aan en enjoy!

Tot volgende week!

Liefs,
Chanan