Studentenvoer-vrijdag!

Het is vandaag studentenvoer-vrijdag. Dat je dat nog niet wist, kan kloppen, want die heb ik zojuist in het leven geroepen. Dit recept maakte ik vaak in mijn eerste studentenkamertje in Amsterdam.

Mijn keuken (ja míjn, dat was al heel bijzonder) bestond uit een gootsteen, koelkast, twee elektrische kookplaatjes en een magnetron. Maar daar kan je écht prima mee koken. Deze chicken saté wraps zijn dan misschien niet echt een culinair hoogstandje, maar lekker is het wel.

Check hier het recept van één van mijn specialiteiten die ik stiekem ook in mijn, nu wat grotere, keuken nog steeds wel eens maak! 
 

Wat heb je nodig voor vier wraps?

[1] Ik kies ervoor om de kipcorns in de oven te bakken (is het toch nog een soort van healthy), maar je kunt ze ook prima in een koekenpan bakken. Als je kiest voor de oven, verwarm deze dan even voor. Bak de kipcorns in acht tot tien minuten knapperig in de oven.

[2] Verwarm de satésaus. Ik heb voor kant-en-klare satésaus gekozen, maar je kunt natuurlijk ook zelf satésaus maken.
 

[3] Leg een wrap op een bord en smeer het midden in met de satésaus.
 

[4] Strooi een eetlepel gebakken uitjes op de satésaus (of meer als je dat lekker vindt!). Leg hier ook wat sla op.
 

[5] Maak de wrap af met de kipcorn en rol de wrap op.
 

Binnen tien minuten heb jij een topgerecht op tafel staan! Dit gaat scoren, ik spreek uit ervaring.

Ik stem voor een herhaling van studentenvoer-vrijdag! Wat jij?