En win een fun kookwekker!

Pizza is altijd lekker. Als lunch, als tussendoortje, als diner… Oké, niet als ontbijt, maar jullie weten inmiddels hoe ik over ontbijt denk dus dat zegt niet zoveel 😉

Een hele pizza als lunch of als tussendoortje is vaak een beetje too much. Daarom heb ik voor jullie een recept voor een goed alternatief: pizzabroodjes! Dezelfde smaak als een ‘echte’ pizza, maar zo gemaakt en in een perfecte portie.

 

Wat heb je nodig?
 

[1] Verwarm de oven voor op 200 graden.

[2] Snijd de bovenkant van de pistolets af. Ik heb niets met deze bovenkantjes gedaan, maar je zou hier ook nog pizzabroodjes van kunnen maken. Snijd ook de mozzarella in plakjes.
 

[3] Besmeer de broodjes met een laagje pizzasaus.

[4] Leg een plakje salami bovenop de saus.

[5] Leg de mozzarella bovenop de salami en besmeer dit met wat pesto. Strooi de pijnboompitten als laatste over de broodjes heen.
 

[6] Nu mogen de broodjes voor acht minuten de oven in. Ik gebruikte hiervoor deze leuke kookwekker van Kikkerland. En leuk extraatje: deze kun jij winnen! Een verjaardagscadeau van mij voor jou (yes, it’s my birthday today!). Vul het formulier onderaan mijn blog in en wie weet heb jij binnenkort deze kookwekker in huis.

Haal de broodjes uit de oven als de mozzarella is gesmolten. En smullen maar!

Enjoy!

Liefs,
Chanan

P.S.: Bereid je voor op het recept van mijn enige, echte verjaardagstaart volgende week!