Duik vanavond de keuken in!

Wow! Het is alweer augustus. Time flies when you’re having fun. De tweede helft van de zomervakantie is begonnen. Misschien kom je net terug van je holiday en slaat de verveling toe. Gelukkig ben ik daar. Jullie lifesaver met het recept van de week. Oké, zonder mij had je het waarschijnlijk ook wel overleefd, maar met dit recept start je augustus pas écht goed.

Duik vanavond de keuken in en verras je ouders met deze lekkere snack (of je lover voor een romantisch avondje). Je kunt deze bruschetta’s ook als voorgerecht serveren! Zo ben je in één klap een beetje (terug) in Italië.

Wat heb je nodig voor tien bruschetta’s?

Je kunt natuurlijk ook geraspte kaas gebruiken of grotere tomaten. Ook heb je een beetje zout en peper nodig.
 

[1] Begin met het snijden van het brood. In totaal heb je tien sneetjes nodig.

[2] Zet de oven op de grillstand en rooster de broodjes tot ze goudbruin zijn.
 

[3] Snijd ondertussen de tomaat en basilicum in kleine stukjes en meng het in een kom met de olijfolie en wat zout en peper.

[4] Als de broodjes klaar zijn, haal je ze uit de oven en wrijf je de bovenkant in met knoflook. Je kunt hiervoor het beste de knoflook in tweeën snijden.

[5] Schep dan wat van het tomatenmengsel op de broodjes. Maak de bruschetta af met wat geraspte parmezaanse kaas.

Deze snack ziet er leuk uit, toch? En het is weer eens wat anders dan een bitterbal. 😉

Op naar nog veel meer lekkere recepten in augustus. Let’s make it a good one!

Liefs,

Chanan