Die je zeker moet volgen! 🙂

Ik geef het eerlijk toe: ik kan écht niet meer zonder mijn smartphone. Facebook, Twitter en Instagram worden zo vaak gecheckt dat ik sommige berichten wel drie keer per dag voorbij zie komen.

Tja, misschien niet iets om trots op te zijn, maar voor jullie is het nu een groot voordeel. Ik kan jullie namelijk zo vertellen wie de leukste foodies op Instagram zijn. Deze zes accounts zorgen voor honger op elk moment van de dag. Don’t blame me, ik zet het alleen voor je op een rijtje :-).
 

[1] @ohmyfoodnessnl 

Sabine Koning plaatst dagelijks de lekkerste gerechten op haar blog, die ze dan ook vaak weer op Instagram plaatst. Van Steak Tartare tot bananenbrood. Je wilt het allemaal eten.

[2] @foodgloss 

Frances post filmpjes van de lekkerste recepten op YouTube. De foto’s van deze gerechten vind je op haar account op Instagram. Ik weet zeker dat je jezelf niet meer tegen kunt houden om de filmpjes te gaan kijken. Doe dit als je huiswerk af is want je bent zo een paar uur verder ;-).
 

[3] @moniquevanloon

Monique is de oprichter van de website Culy.nl. Op Culy vind je de lekkerste gerechten, maar Monique kan er zelf ook wat van. Monique eet echt (als we Instagram mogen geloven) geen simpele Hollandse pot. En als ze dat wel zou doen dan zou ze daar nog een prachtige foto van maken.
 

[4] @lekkerensimpel 

Lekker en Simpel is één van mijn favoriete blogs. Ten eerste omdat het simpele recepten zijn, ten tweede omdat er zóveel verschillende soorten gerechten op deze blog te vinden zijn. Van voorgerechten tot snacks en taarten: Jorrit & Sofie maken de leukste en lekkerste dingen.

[5] @lterveld 

Zeg je Leonie ter Veld, dan gaat er waarschijnlijk nog geen belletje rinkelen, maar zeg je Gewoon Wat Een Studentje ’s Avonds Eet, dan weet je waarschijnlijk meteen wie ik bedoel! Leonie dus. Op Instagram post zij de lekkerste food foto’s van de gerechten die zij eet. Van frikadellen tot healthy salades, ik ben fan.
 

[6] @chickslovefood

Chickslovefood kennen jullie natúúrlijk allang, maar zij mogen toch echt niet ontbreken in dit lijstje. Ze verblijden je op Instagram dagelijks met de mooiste foto’s van lekkere healthy recepten en een fijn kijkje achter de schermen.

En jullie favoriete foodie is natuurlijk ook te vinden op Instagram ;).  Follow me!

Liefs,
Chanan