Net op tijd 😉

Vandaag is het dan wel vrijdag de dertiende, de ongeluksdag. Maar morgen is het een veel mooiere dag: de dag van de liefde. Heb jij al grote plannen met je lover of wil je iemand die je stiekem heel erg leuk vindt verrassen? Of denk je dat jouw geliefde het misschien wel gaat vergeten (bijna onmogelijk!)?

Dit artikel is stiekem voor alle lovers en geheime aanbidders. Open dit artikel op je telefoon en laat 'm 'heel toevallig' ergens slingeren met dit lijstje open op je scherm. Of stuur het 'per ongeluk' door of like het op Facebook zodat hij het wel móet zien. Zo herinner jij je lover er nog even aan en weet je zeker dat je een leuk cadeautje krijgt.

(Pssst: bij de meeste winkels is het voor 21:00 uur besteld, morgen in huis. Snel, snel, snel…).

1. Mokkenset – Gadgethouse €14,50

2. Bordje – Blond Amsterdam @ Bol.com €10,99

3. Snijplank – Fonq €19,95

4. Cookie stempel – Gagethouse €14,95

5. Ei-vorm – Gadgethouse €7

6. Gourmetset voor 2 – Gadgethouse €29,95

7. Chocoladefondue – Bol.com €17,99
 

Pfoe, net op het nippertje! Stiekem is het natuurlijk ook véél leuker om op 15 februari, 18 maart, 23 april (etc, etc.) jouw lover te verrassen of een cadeautje te krijgen. Vergeef het hem als hij morgen geen cadeautje voor je heeft, want wie weet wat hij volgende week voor je in petto heeft!

Nog een extra tip van mij: een etentje doet het natuurlijk altijd goed. Ik weet nog wel een site waar je elke vrijdag een leuk recept vindt… 😉

Liefs,
Chanan