Check ’em out!

Met alle recepten die ik de afgelopen tijd voor jullie gemaakt heb (alweer bijna een jaar lang!), kan ik bijna zelf wel een kookboek uitbrengen.

Maar tot die tijd (I wish…) deel ik met jullie mijn favoriete kookboeken. Want ik heb natuurlijk ook wel eens wat inspiratie nodig. Weet je ook meteen een leuk cadeautje voor je verjaardag ;-).

1. Rudolph’s Bakery

Ik ben een grote fan van Rudolph. Als ik lui op de bank zit en aan het zappen ben, kan ik altijd rekenen op Rudolph die in zijn keuken laat zien hoe je de lekkerste dingen maakt. Toen ik dit boek tegen kwam, moest ik het natuurlijk hebben. En hij is al vaak gebruikt. Met als grote favorieten de cheesecake en de candybar cake! Die móet je echt maken.

2. Lekker en simpel

Lekker en simpel: zo hoor ik het graag. Ik volgde deze blog al een tijdje en het boek kwam dan ook als geroepen. In dit boek vind je lekkere gerechten die iedereen kan maken. Ja, zelfs als je echt een kneus in de keuken bent. Van ontbijt tot diner, je vindt het allemaal in dit boek. En het is allemaal lekker.

3. Rens Kroes’ Powerfood

Ik moet eerst iets toegeven: ik heb nog nooit een recept uit dit boek gemaakt. Toch is het een van mijn favoriete kookboeken. En dan vooral omdat het er allemaal zo mooi uitziet. De gerechten zijn mij toch een stapje te healthy, maar ik blader het boek regelmatig door om inspiratie op te doen voor gerechten die ik wel echt ga koken. Alleen al om de foto’s zeg ik: dit boek moet je gezien hebben!

4. Chickslovefood- 5 or Less

Dit boek hebben jullie al eerder gezien in mijn blog, maar deze behoort nog steeds tot mijn favorieten. Gerechten met maximaal vijf ingrediënten: ideaal! Laatst spotte ik op Instagram dat de chicks bezig zijn met een tweede boek (Skinny Six) dat in september uitkomt. Ik kan niet wachten! (P.S.: Chicks, wordt het derde boek een Sinner Sunday boek? Ik hoop het zo!)

Weet jij nog een ander kookboek dat ik zeker eens moet bekijken? Let me know! Je kunt nooit genoeg kookboeken hebben :-).

Tot volgende week!

Liefs,
Chanan