OMG!

Na studentenvoer-vrijdag (binnenkort meer!) is het tijd voor één van mijn andere favoriete vrijdagen: Oreo-vrijdag! Het mag van mij elke dag wel Oreo-dag zijn.

Om het weekend (en voor jou misschien wel de vakantie) in te luiden heb ik deze week een Oreo brownie met pindakaas gemaakt. Klinkt heftig. Is het ook.

Stiekem cheat ik deze week een beetje met browniemix uit een pakje, maar wacht maar totdat je de binnenkant ziet. Dan is alles weer goed, ik beloof het je. Na één stukje zit je meteen vol, maar een uur later wil je meer. Veel meer. Sorry alvast (of graag gedaan 😉 ).

Wat heb je nodig?
– 
12 Oreo’s;
– 
1 pak mix voor brownies;
– 
6 eetlepels pindakaas.

[1] Verwarm de oven voor op 180 graden.
 

[2] Voeg het water toe aan de mix (volgens de aanwijzingen op de verpakking) en mix het beslag tot een glad en luchtig geheel.

[3] Leg zes Oreo’s in de bakvorm die bij de mix zit (of je eigen bakvorm).

[4] Smeer wat pindakaas op alle Oreo’s.

[5] Leg daar weer een Oreo bovenop.

[6] Giet het beslag over de Oreo’s heen tot deze niet meer te zien zijn.

[7] Bak de brownie 40 minuten in de oven. Haal de brownie uit de oven en laat 'm even afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.

Kijk eens wat een plaatje. En aan de binnenkant wacht een verrassing. Kun jij de verleiding weerstaan? 😉

Liefs,
Chanan