Check het recept!

T.G.I.F! Woehoe, de week zit er weer op en het weekend staat voor de deur. Dat betekent dat ik weer een lekker recept voor jullie heb.

Ben je deze week begonnen met je examens? Ik weet nog heel goed hoe dat voelt, maar het einde is in zicht: nog even doorzetten!

Na zo'n drukke week heb jij zeker wel een lekkere snack verdient. Het is tijd om even lekker te relaxen. Maar als je geen examens hebt (lucky you!) is een toetsenweek of een zware schooldag ook een héle goede reden om dit recept te maken.

Stiekem is elke reden een goede reden voor deze Oreo Milkshake! 😉

Ik had je al bij Oreo, hé? Deze milkshake maak je in maar 5 minuutjes. Super easy én superlekker. Wat heb je nodig voor één milkshake?

 

Je hebt ook nog een blender (of een staafmixer) nodig om de milkshake te maken.

STAP 1

Knijp de Oreo's fijn in het zakje. Zorg dat de koekjes helemaal verkruimeld zijn.

 

STAP 2

Doe de stukjes Oreo in de blender en giet er een half glas melk bij. Doe dan ook het roomijs in de beker van de blender.

 

STAP 3
Zet de blender aan. Zorg dat de milkshake goed gemengd is en de stukje Oreo in de shake opgenomen zijn.
 

En klaar is de Oreo milkshake! Je kunt als finishing touch ook nog een Oreo boven de milkshake verkruimelen. 

FUN: Heb jij deze milkshake gemaakt? Laat mij jouw foto's via Instagram of Twitter zien! Gebruik de hashtag #CGoreomilkshake.

Fijn weekend!

Liefs,
Chanan

P.s.: Voor mijn afstudeerscriptie doe ik voor CosmoGIRL! onderzoek naar food. Wil jij mij helpen én kans maken op één van de tien beautypakketjes? Vul dan deze enquête in!