Handig! 🙂

Deze blog is een beetje anders dan jullie van mij gewend zijn. Deze week geen lekker recept om het weekend mee in te luiden. Maar wees gerust, je vindt nog steeds iedere vrijdag een blog van mij op Cosmogirl.nl.

Eén keer in de twee weken een recept en de andere week een blog over alle andere fun stuff over food. Want daar moeten jullie natuurlijk ook van op de hoogte blijven 😉 

Deze week zet ik mijn favo food apps voor je op een rijtje: 

 

 

Koken met aanbiedingen

Ik ken deze app nog niet zo heel lang, maar deze mag toch echt de ontdekking van het jaar genoemd worden (op food app gebied dan, ik wil niet overdrijven…). De app toont iedere week lekkere recepten met producten die op dat moment in de aanbieding zijn. Je kunt kiezen van welke supermarkt jij de aanbiedingen wilt zien, zodat je voordat je naar de supermarkt gaat inspiratie voor het eten op kunt doen. Een ideale app voor studenten!

 

Appie

Appie, jep de app van Albert Heijn, blijft toch wel mijn echte favoriet. Je kunt er lekkere recepten mee opzoeken, de ingrediënten meteen op je boodschappenlijstje zetten en jouw favoriete recepten bewaren zodat je ze later gemakkelijk terug kunt vinden. De naam van de app alleen al verdient een prijs.

24 Kitchen

Met de app 'Recept van de dag' van 24 Kitchen krijg je elke dag een melding als er weer een nieuw recept toegevoegd is. Handig als je niet weet wat je die avond moet eten. Je kunt de eerder geplaatste recepten natuurlijk ook nog terugvinden, zodat je toch nog een beetje keuze hebt voor het weekmenu ;-). De recepten zijn niet altijd even geschikt voor doordeweeks, maar wel leuk als je een keer wat uitgebreider wil koken.

Pinterest

Pinterest is natuurlijk geen echte food app. Naast foto's van eten en alles wat daar maar iets mee te maken heeft, zijn er namelijk nog veel meer onderwerpen waar je uit kunt kiezen. Maar zoek ook echt eens op food, je komt de lekkerste en mooiste dingen tegen. Soms iets te mooi om waar te zijn, google maar eens op the pinterest lie. Maar wel leuk om ideetjes op te doen voor bijvoorbeeld een themafeestje of een mooie aankleding van de eettafel. Pinterest is vaak de inspiratiebron voor mijn recepten.

Wat zijn jouw favoriete food apps? Let me know via Twitter of Instagram, misschien ken ik deze nog niet! 

Tot volgende week, dan weer een lekker recept 🙂 Het is iets met chocolade en winter… be prepared!

Liefs,
Chanan