Lisanne vertelt over een van haar grootste inspiratiebronnen: Gabriele Coco Chanel. Haar leven werd voor een deel verfilmd in de film ‘Coco avant Chanel’.

Één van de meest inspirerende mensen in de modewereld vind ik Gabriele Coco Chanel. Chanel is een modelabel met een hele geschiedenis achter zich. Coco is een vrouw met een interessant en indrukwekkend leven.

Haar leven voor dat ze succes vol werd in de modewereld, is te zien in de film ‘Coco avant Chanel’. Dit biografische drama film kwam in 2009 op de markt. En ik had deze film nog nooit gezien, shame on me.

Afgelopen zondag, heb ik met een grote kop thee onder een dekentje op de bank, deze film gekeken. In één woord: Geweldig! De kleding, Audrey Tautou die de rol van Coco vervult, de setting en dan het feit dat er Frans wordt gesproken.

Dat de kleding erg mooi is, bleef niet onopgemerkt. De film won namelijk de César voor de beste costuums, en sleepte hiernaast nog veel meer prijzen in de wacht.

Nu kan ik jullie natuurlijk het hele verhaal gaan vertellen, maar ik denk dat jullie het beter zelf kunnen bekijken, dus als je deze film nog niet hebt gezien, kan ik hem je echt aanraden!

Lots of love,
Lisanne

www.fashionableandme.com