Blogster Lisanne: Ik was heerlijk aan het shoppen in onze geliefde hoofdstad Amsterdam. Natuurlijk liep ik even de Zara binnen. Ik ging naar boven, en toen…

… was het liefde op het eerste gezicht. Ik en de oranje broek, een perfect koppel. Snel keek ik of dit mooie exemplaar nog in mijn maat was. Gelukkig , er hing er nog één in mijn maat. Helemaal in de wolken liep ik naar de paskamers. Nadat ik de broek had gepast, was ik helemaal verkocht. En 10 minuten later stond ik met een knaloranje broek weer buiten.

Heb je net je collectie gevuld met mooie nude tinten? Vul hem dan snel aan met kleuren want kleuren zijn hotter dan hot. Dit word de zomer van de knal kleuren. Denk aan roze, blauw, geel, rood, groen enzovoort.
Hoe combineer je ze? Ga je voor stylish subtiel of voor fashionable gewaagd?

Stylish subtiel
Combineer je felle item, met basic kleuren zoals zwart, wit of de nude tinten. Draag je felle jeans met een mooi sheer blouse, je knalrode blazer met een witte jumpsuit of je roze hakken met een flirty basic zomerjurkje.

Fashionable gewaagd
Combineer kleur met kleur. Fel roze met kanari geel, grasgroen met oranje of kobaltblauw met knalrood? Het kan allemaal. Wel oppassen dat het niet gaat vloeken!

Wat doe jij? Doe je mee aan deze trend, of sla je ‘m liever over?

Lots of love,
Lisanne