Lisanne mocht meedoen aan de CosmoGIRL! x Palladium Style Battle en schreef daar natuurlijk een verslag van!

4 April kreeg ik een telefoontje waar ik wel heel erg blij mee was. Ik mocht mee doen aan de CosmoGIRL! X Palladium Style Battle. Dat hield in dat ik voor 1 dagje styliste mocht spelen. Op het moment dat ik dit hoorde dacht ik ‘Aaaaaaaaak’, want ik was natuurlijk super blij.

Vrijdag 6 april ging ik in mijn uppie naar Amsterdam, waar ik om 11 uur op het kantoor van Press Only verwacht werd. Toen de machinist in de trein ‘het volgende station is Amsterdam Centraal’ omriep, werd ik toch wel een klein beetje zenuwachtig, want binnen een kwartiertje zou ik op de plek van bestemming zijn.

Vrolijk liep ik door Amsterdam opzoek naar Press Only. Natuurlijk kon ik het met mijn geweldige richtings gevoel niet vinden, want het kantoor zat verstopt in een steegje. Gelukkig waren er mensen die het wel wisten. Toen ik binnenkwam, was het tijd om iedereen te ontmoeten: de andere stylist Sophie, het model Roos, de fotografe Meis, de visagiste Lieke en Else van Palladium. Een super gezellig clubje.

Sophie had haar look al gestyled, dus Roos ging naar de make-up. In de tussentijd kon ik lekker los gaan tussen de kleren die aan het kledingrek hingen. De opdracht was om een look te stylen bij een paar Palladium Lite boots. Ik was er al vrij snel uit en had een mooi setje bij elkaar gezocht.

Nu was het tijd om de straat op te gaan en daar de foto’s van de eerste look te schieten. Er stond een fris windje, dus petje af voor Roos die daar in zomer kleding buiten stond. Gelukkig was er wel een lekker zonnetje, dat maakt het wat aangenamer.

prachtige schoenen + benen 😉

Nadat de eerste look klaar was, hadden we onderhand wel zin in wat gekregen. We kwamen weer terug bij Press Only en daar stond een heerlijke lunch voor ons klaar. Verse broodjes, salades, fruit en drinken. Mjammie!

Ondertussen werd ook het eerste resultaat even bekenen en dat zag er goed uit! Op naar de volgende look, mijn look. Toen Roos alles aan had, was ik blij met het totaal plaatje. Alles klopte naar mijn gevoel. Nog even wat aan de visagie doen en we konden weer naar buiten om de laatste foto’s te maken.

Uiteindelijk hebben we nog een groepsfoto gemaakt en toen zat deze dag er al weer op. Ik moet zeggen dat het echt ontzettend snel ging, de tijd vloog, maar het was zoooo leuk! Ik vond het super leuk om een dagje stylist te zijn, vooral met zulke leuke en gezellig mensen!

Lots of love, Lisanne

Ps. Ik raad jullie echt aan een paar Palladium Lite’s te kopen, want die schoenen lopen écht heerlijk! 🙂

www.fashionableandme.com