Frankee over de dingen die hem aan het huilen maken.

Ik ben een gevoelige jongen. Iedereen die mij kent, zal dat zonder moeite toegeven. Ik ben wat ze zeggen een typische kreeft. Met het dramatische karakter dat ik heb, ben ik eigenlijk één brok emotie. Ik huil veel en ik schaam me er totaal niet voor.

Er zijn dingen in het leven waar iedereen wel traantjes om laat, zoals een begrafenis of de film The Notebook, maar ik huil ook om superveel domme dingen.

Check hier mijn lijst:

Extreme Home Make Over
Ik vind Ty Pennington echt mega irritant en ik wil hem ook heel graag slaan met die megafoon van hem. Maar toch huil ik ELKE keer bij dit programma. Voor de meiden die dit verschrikkelijke programma nog nooit hebben gezien: het gaat over een team mensen die een huis gaat verbouwen voor een gezin dat het zwaar heeft gehad (denk aan ziektes, sterfgevallen en natuurrampen). Het proces van het bouwen van dat huis boeit me net zo veel als Jan Smit, maar elke keer als het moment komt wanneer het hulpeloze gezin hun nieuwe huis mag zien, springen de tranen in mijn ogen. Wat een blijdschap en emotie! Ik trek dat niet.

Oprah
In de afgelopen jaren heeft Oprah natuurlijk heel veel mooie afleveringen gemaakt, waar ik uiteraard zonder schaamte een traantje bij liet vallen. Ik heb ooit op mijn verjaardag zo’n Best of Oprah dvd-box gekregen en als ik wil janken, hoef ik alleen maar die dvd-box uit de kast halen. Tranen komen vanzelf. Oprah is familie, the big black grandma I never had… en ik mis haar nu al!

Geri Halliwell
Ik was de meest fanatieke fan, ever. Ik had een dekbed, een ring, een wekker, barbies, action figures, boeken, bekers, dagboek en alles wat er maar te bedenken viel van de Spice Girls. De dag dat Geri besloot om de Spice Girls te verlaten, is een van mijn donkerste dagen van mijn oh zo zware leven. Ik heb gehuild voor dagen! Ik wilde sterven! Hoe kon mijn favoriete Spice Girl het in haar hoofd halen om de groep te verlaten? Ik heb een week zwart gedragen en kon nog maar met moeite naar mijn honderden Spice Girls posters kijken zonder een traan te laten.

Woestijnrat
Ik had twee woestijnratten: Silly & Billy. Toen Billy dood ging (of Silly, geen idee eigenlijk) was ik er niet zo kapot van. Ik had besloten om geen knaagdieren meer te hebben en zat maar een beetje af te wachten tot ze stierven (al hield ik wel van ze tot de laatste minuut uiteraard). Het was een Kerstavond, ik kwam thuis van werk en keek in de kooi. Billy, of Silly, was ook dood. Ik keek naar het levenloze lichaam van het beestje en begon hysterisch te huilen. Ik voelde me toch al beroerd en eenzaam en toen kwam dat er ook nog bij. Ik ben de dag erna zwart gekleed met zonnebril – heel erg Jackie O – het park in gegaan om Billy (of Silly) te begraven naast waar ik Billy (of Silly) had begraven.

Ex met nieuwe vriend
Ik werd vervangen door een andere jongen. Ik was via de telefoon op mijn werk gedumpt en dat was dat. Om het verdriet te verdringen, ging ik veel uit. Op een avond na Matjesdisco in Paradiso was ik mijn geld verloren (of misschien was het opgegaan aan de drank) en was het tijd om naar huis te gaan. Ik zag eruit als een clown en liep met een slecht humeur rustig naar huis. Tot mijn verbazing fietste mijn ex voorbij met zijn nieuwe vriend, er was geen bagagedrager dus ze moesten schattig om en om op het stuur zitten. Ze waren drie meter van mij vandaan, dus ik kon niet anders dan dit walgelijke gedrag van de tortelduifjes aan te zien. Voor mij voelde dit als een grote bitchslap die het leven mij op dat moment gaf. Toen ze eenmaal uit het zicht waren, werd ik verdrietig. Met mijn Ipod op, luisterend naar ballads van Toni Braxton, begon ik te huilen.

Geen Chocola
Ik weet dat dit zo idioot en absurd gaat klinken, maar zoals jullie al door hebben, huil ik om de raarste dingen. Ik liep door de Dirk, ik voelde me zwaar bedroefd en ik wilde blauwe M&M’s. Alles zat tegen en het enige dat ik wilde was terug mijn bed in kruipen. De blauwe M&M’s waren op, ik moest mijn tranen tegen houden. Ik. maak. geen. grap.

Animal Planet
Er was eens een special op Animal Planet over rare bevriende dieren. Zo was er een olifant bevriend met een golden retriever, super lief en zoet. Zo begon het in ieder geval. Later bleek dat de hond was overleden en dat de olifant depressief werd doordat zijn beste vriendje er niet meer was. De olifant bleef maar rondhangen op de plek waar de hond was overleden. Ik kreeg meteen een brok in mijn keel en merkte dat er tranen over mijn wangen vielen. ZO ZIELIG!

Aldi
De eeuwenlange rijen bij de kassa, de vieze geurtjes, de enge onverzorgde mensen. Laatst dacht ik dat ik een lijk zag liggen bij de melk/sla/vleeswaren afdeling, het was gelukkig alleen maar een zwerver. Aldi laat mij huilen.

Winter
Ik haat kou. Ik haat sneeuw. Ik haat dat het OV zo onregelmatig rijdt op deze dagen.Ik haat het! Het enige leuke aan de winter? Binnen blijven zitten en een film-marathon houden, maar voor de rest is de winter om te janken.

Dit is mijn lijst van vreemde dingen waar ik verdrietig van werd of nog steeds word. Het is een rare lijst, maar ik geef toe dat ik zelf ook raar ben. Nu ben ik benieuwd wat zijn de vreemde dingen waar jullie verdrietig om worden? Laat het me weten!

Frankee

Fotografie: TheFashionTourist.com