Kim’s New York trip komt helaas ten einde

Freedom
Ik hoef niet per se naar het Vrijheidsbeeld. Veel te duur en toeristisch! Het is een saaie dag vandaag en ik weet niet wat ik moet doen. Ik kijk uit mijn raam naar het kleine stukje Hudson dat ik kan zien. Ik besluit er naartoe te lopen, want het heeft iets mysterieus. En wat vind ik daar?? Juist ja, op vijf minuten loopafstand vind ik het meest prachtige uitzicht inclusief Vrijheidsbeeld en Ellis Island. Gotta love New York!

Magnolia Bakery
In de buurt van Spring Street zit Bleecker Street. Als je goed zoekt vind je daar de Magnolia Bakery uit Sex and The City. In de buurt van het Rockefeller Center zit er ook één, maar die is echt lang ziet zo leuk als deze. Eerder nam ik daar een ‘Red Velvet Cupcake’, nu ga ik voor de ‘Hummingbird Cake’ met banana, pineapple, pecannuts en vanilla icing. LEKKER! Je krijgt voor $5,50 een enorm stuk. Geloof me, ik kan er drie dagen van eten!

Etentje!
Na een avondje vrijwilligerswerk bij ‘Alwan for the Arts’ kom ik gesloopt thuis. Als ik de deur dicht doe zie ik ineens een vreemd gezicht. “Oh ja… het etentje!”. Oeps, vergeten. Brad heeft wat mensen uitgenodigd die in Amerika rondreizen. Het is een stel uit Frankrijk, twee architecten. Het vlees staat nog op, want wat volgens de slager maar 15 minuten zou duren, blijkt 3 kwartier te worden. Een groot stuk ‘beef’ uit de oven met rode wijn, stokbrood en jus. Hmmm heerlijk. Late night dinners, dat is echt wat voor mij. Heel interessant om zo nieuwe mensen te ontmoeten.

Last minute shoppen
Ik blijf maar winkelen. Ik heb me de afgelopen weken in kunnen houden, maar nu in mijn laatste week is het hek van de dam. Ik blijf de Victoria’s Secret & Pink inlopen en kom er gegarandeerd met een roze tasje uit. De H&M en Zara probeer ik te vermijden, want tja, die hebben we in Nederland natuurlijk ook. De Sephora heeft ook een goede klant aan mij. Met mijn ogen dicht reken ik elke keer af. Century 21 is daarnaast mijn grote warenhuisvriend. Hier koop ik een Marc Jacobs zonnebril voor 40 dollar en een Anne Klein horloge voor 30 dollar. Het moet toch niet gekker worden. En ik shop niet alleen voor mezelf hoor. Ik heb ook een hele lading cadeautjes bij me, dus niemand heeft iets te klagen :p. Op het laatste moment haal ik nog Uggs en ren ik naar Macy’s voor de haarproducten van Carol’s Daughter, want die zijn ECHT goed!


Naar huis
Na vijf hele leuke en leerzame weken is zover. Ik ga naar huis. Ik pak mijn pasgekochte spullen in. Het lijkt mee te vallen, maar als ik het aantal tasjes zie moet ik toch even slikken. Hopelijk is mijn koffer niet te zwaar. Om half 2 staat er een blauw busje voor de deur om mij op te halen. Ik heb echt een superleuke tijd gehad en veel mensen ontmoet. Hopelijk kan ik mijn droom waarmaken en hier volgend jaar komen studeren. Studie of niet, ik weet zeker dat ik snel terug kom. Dit was mijn beste zomer ooit!