What to do?

Woohoo, ik kan heerlijk genieten van een weekje vakantie. Welverdiend uiteraard ;-). Nu kan ik eindelijk alle fun stuff doen waar ik normaal geen tijd voor heb. 

Toch komt het regelmatig voor dat ik me verveel. Heb jij daar ook weleens last van? Check deze fun tips! 

1. Je hebt nu ein-de-lijk tijd om die 13 gemiste afleveringen van je lievelingsserie terug te kijken. Dus plof neer op de bank of in bed en zorg voor popcorn, een beker warme chocolademelk en omring jezelf met kaarsjes en sfeerverlichting.

2. Doe iets waar je al lange tijd van droomt, maar normaal echt geen tijd voor hebt. Bij mij is dat bloggen. Ik merk dat het er vaak wegens tijdgebrek bij in schiet, maar nu heb ik weer de tijd om foto’s te maken en artikelen te tikken. 

3. Een dagje shoppen in een andere stad! Amsterdam blijft mijn favoriet, want gezellige sfeer en te veel winkels om op te noemen. Almere vind ik ook leuk, door de Primark. Onthoud wel dat het vakantie is, dus bereid je voor op veel drukte.

4.Ga een middag het bos in. Met de hond (leen de hond van die leuke buurjongen als je er zelf geeneen hebt). Of neem je vriendinnen mee voor een wandeling en herfst fotoshoot.

5. Duik de keuken in om je kook skills bij te spijkeren. Op internet zijn ontzettend veel lekkere recepten te vinden. En haal inspiratie uit de blogs van CG!’s Chanan.

6. Bezoek een museum. Het Rijksmuseum staat voor mij op één door hun supermooie schilderijen. Dit kun je mooi combineren met een dagje shoppen in de hoofdstad. Kunst hoeft helemaal niet saai te zijn. Enne, de herfst staat niet bepaald bekend om zijn prachtige weer. In het museum zit je er lekker warm en droogjes bij.

7. Een wellness-avondje om even lekker te relaxen. Pak al je favo verzorgingsproducten en ga uitgebreid douchen. Lak je nagels met een hip kleurtje en verwen je huid met een gezichtsmasker. Ik word weer helemaal relaxed en superzen door dit soort avondjes. 

Zo, als je dit allemaal hebt gedaan, zit de vakantie er wel weer op. Toch nog tijd over?

Altijd leuk en handig: foto’s van vroeger kijken, je kledingkast ordenen of je kamer écht goed opruimen. Waarschijnlijk kom je tijdens het opruimen weer allerlei leuke dingen tegen. 

Have fun!!

Liefs, Daphne