Bambi sweater van Givenchy

Niet alleen qua films ben ik groot Disney-fan, ik heb ook een zwak voor alles waar een Bambi, Mickey of Minnie Mouse op staat. En dan vooral t-shirts en sweaters. Geen kinderachtige items, maar coole fashion stuff. 

Een jaar of tien geleden droeg ik al een trui met Bambi-opdruk. Ook al was dat toen wat minder cool. Inmiddels ben ik gelukkig modeverantwoord bezig als ik items met schattige Disneyfiguren draag.

Dat begon een jaar geleden allemaal met de Bambi sweater van Givenchy en ik was instant verliefd. Helaas hing er wel een prijskaartje van zo’n 950 euro aan. Check de fotogalerij hieronder! 

Gelukkig zijn er genoeg andere opties, want bij H&M, Bershka, Mango en Primark heb ik al een aantal keer een fun Disney fashion item gespot (zie fotogalerij :-)) 

Ik draag deze items het liefst in combinatie met een zwarte blazer of stoer bikerjack en sneakers of hakken. Alles om die kinderachtige look te voorkomen.

Pas wel op dat je geen verslaving ontwikkelt, want bij alles waar ik een Minnie of Mickey Mouse op zie staan, gooi ik het 't liefst in m’n winkelmandje 😉 

Liefs, 
Daphne