Zo scoor je een fashionable outfit voor een prikkie

Ook zonder geldboom in je tuin kan je er nog fabulous bij lopen. Check deze tips: 

Treasure hunt
Bezoek winkels die niet bij je vaste shoptour horen. Zo vind ik C&A steeds leuker worden, verkopen ze bij de HEMA vaak suède jacks en mooie blazers met een printje en heb ik bij Zeeman een superleuk bomberjack gekocht voor €7. Kleine boetiekjes verstopt in straatjes achteraf hebben vaak ook te gekke items.

Uitverkoop = miskoop
Ik ga tijdens het sale shoppen vooral voor duurdere items die nu wel betaalbaar zijn. Ik ben zelf dol op koopjesjagen en vind dan vooral de tweede afprijzing, zoals bij Mango en Zara, erg fijn. Tip: let goed op wanneer de tweede ronde begint. Ik heb er zelf altijd een hekel aan als ik iets koop en het een paar dagen later verkocht wordt met nog eens 50% extra korting.

Vintage Fashion
Bezoek de plaatselijke kringloop. Perfect voor themafeestjes of eyecatchers. Denk aan cowboy boots, fake fur jassen en All Stars. Nog een leuk pluspunt aan de kringloopwinkel is dat je iets unieks scoort. Hetzelfde geldt voor rommelmarkten, zoals de IJ-hallen in Amsterdam.

Secret closet
Duik de kast van je moeder of oma eens in en vraag of je iets mag lenen. Veel items van vroeger zijn nu weer hartstikke hip. Zo heb ik een aantal heel mooie wollen vesten en sieraden van mijn oma gekregen. 

Good luck! 😉 

Liefs, 
Daphne