Vrouwen voelen altijd alles aan hun water. Water, welk water? Ik ben niet zwanger en ook nooit geweest, dus maak dat de kat maar wijs. Voor mij zal die uitspraak niet gelden.

Lange tijd dacht ik er zo over, tot ik eens wat situaties ging overdenken.

Gelijk dacht ik aan die keer dat ik bedonderd was door een jongen. Zelfs mijn vriendinnen wisten niet wat hem bezielde. En ladies, dan is het echt menens! Als je vriendinnen het niet eens begrijpen..

Als dit je overkomt, wordt het tijd om jezelf eerst eens wat vragen voor te leggen. Wat is er precies gebeurd en wat heb je jezelf ingebeeld? En de belangrijkste vraag: wat vertelde je inner-feeling je?

Zo had mijn jongen een heel cute koppie, maar eigenlijk was hij een gladjakker en alles behalve boeiend. Maar wat wekte dan wel mijn interesse? Nou hier komt het.

Na een cliché afscheidsgesprekje stond ik op om hem een knuffel te geven. Stiekem verwachte ik eigenlijk wel wat meer. Maar nee hoor, een knuffel kreeg ik en weg was hij. In hemelsnaam, wat bezielde deze jongen? Hij is een kus van een leuk meisje misgelopen..

Chaos, chaos, chaos in mijn hoofd. En die jongen was gelijk een stuk interessanter.

Ik heb mijn trots opzij gezet en tegen mijn eigen intuïtie en eer in, wilde ik het tegendeel bewijzen. Ik zou die zoen nu krijgen ook. En ja uiteindelijk kreeg ik die ook wel, maar een maand erna werd ik ook bedonderd. Had ik maar naar mijn eerste gevoel geluisterd..

De volgende keer ga ik gewoon af op dat onderbuik gevoel. Je bent dan misschien wel een ervaring armer, maar het
scheelt ook een hoop ellende!

Liefs,
Marije