Het is tijd voor de aaaallereerste blog van onze nieuwe blogger Marvy Rieder! Vanaf nu kun je iedere donderdag een blog van haar lezen, of een antwoord op één van jullie goede vragen!

Aaaaah, m’n eerste blog voor Cosmogirl! Duizend en een dingen te vertellen aan jullie, maar waar moet ik beginnen? Misschien wel handig om mezelf eerst voor te stellen ;-. ) Er staat al een interview met mij op Cosmogirl.nl, maar nu ook even hier in het kort.

Mijn naam is Marvy en ik ben model. Ik heb onder andere gewerkt voor merken als Armani, Givenchy, Guess en heb shoots gedaan voor bladen als de ELLE, V magazine, Vogue, Marie-Claire, Jackie en Grazia. Laatst nog, deed ik een campagneshoot voor het merk Warmbat.

Ik heb gewoond in steden van Parijs tot New York en ik moet zeggen dat ik toch wel het meeste fan ben geworden van de stad New York. Zoveel gave gebouwen en winkels, creatieve mensen, feestjes, wat een energie! New York wordt niet voor niets ‘the city that never sleeps’ genoemd en ik ben het daar helemaal mee eens.

Door als model te werken en zoveel gereisd te hebben, heb ik veel geleerd over hoe ik goed voor mezelf moet zorgen. Welke voeding is goed voor je, als je gaat sporten; wat moet je dan doen? Hoe ga je goed met geld om?

Maar ook: hoe houd je je staande in een wereld waarin je voornamelijk op je uiterlijk wordt beoordeeld? Het laatste is vooral heftig geweest, want ook ik ben weleens zenuwachtig of onzeker over mezelf.

Ik zou het leuk vinden via deze blog vragen van jullie te beantwoorden over bijvoorbeeld bovenstaande onderwerpen en mijn leven als model. Heb jij een brandende vraag? Laat die dan hieronder bij de reacties achter en wie weet zie je binnenkort het antwoord online!

Laten we afspreken dat ik om de week een andere vraag beantwoord. En om een beetje te vieren dat ik vanaf vandaag voor Cosmogirl.nl schrijf, wil ik degene met de meest originele vraag een cadeautje geven; namelijk de nieuwe geur van Christina Aguilera: Secret Potion.

Wat gebeurde er verder in mijn leventje de afgelopen tijd? De feestdagen zijn natuurlijk net voorbij. Kerst vier ik eigenlijk altijd met mijn familie. Lekker kneuterig met z’n allen aan de grote tafel en natuurlijk lekker eten.

Dit jaar was ik de pineut, want ik had het kerstmenu bedacht en daardoor stond ik nog met een knot op m’n hoofd en in m’n campingsmoking in de keuken toen iedereen binnenkwam. Gelukkig kon ik m’n zusje de keuken in sleuren zodat ik me snel in een kerstoutfit kon hijsen.

Ik ben overigens wel schandalig verwend dit jaar. Van mijn zusje en haar vriend heb ik een hele grote fotolijst gekregen en van mijn vriendje een supermooie zwarte clutch van het schattige merk April in Amsterdam.

Past echt perfect bij het zwarte jurkje dat ik met oud en nieuw aan had. Die foto zal ik de volgende keer plaatsen!

Vergeet dus niet een vraag te stellen en ik wens jullie een heel gelukkig, spetterend en fashionable 2012.

Love,
Marvy