Vera bekijkt beauty op een andere manier.

Vandaag wil ik het hebben over de andere kant van beauty: inner beauty. Ik ga mijn best doen geen zweverig verhaal op te hangen die je moeder en lerares verzorging je zouden kunnen vertellen. Ik wil gewoon wat basics bespreken waardoor je mooi opgemaakt gezicht er nog mooier uitziet.

Wil je dat je huid er mooi uitziet, eet dan gezond en drink veel water. Alcohol en nicotine zijn killing voor je huid. Fruit eating and water drinking girls, are the prettiest girls!

Lach! Heb je ooit een mooi meisje gezien met een gezicht alsof de donder was ingeslagen? Lijkt me niet. Ben je gelukkig en straal je dit uit, dan ben je gelijk een stuk mooier en trek je ook andere mensen aan. Wie wilt er nou niet praten met een vrolijk meisje?

Doe en draag waar jij je lekker bij voelt. Er zijn geen regels voor make-up, draag eyeliner, mascara, foundation etc. zoals jij het mooi vindt en op de manier waardoor jij je jij goed in je vel zit. Ikzelf voel me fantastisch met knalrode lipstick en een Amy Winehouse inspired eyeliner wing (ja, lekker dik!) Andere mensen hoeven het niet mooi te vinden, wat maakt mij dat uit? Ik voel me met rode lippen en dikke eyeliner op en top mezelf.

Maar maak je vooral niet teveel zorgen. Ik heb een tijd lang veel te hard mij best gedaan er goed uit te zien en in de smaak te vallen, waardoor ik met twee streepjes als wenkbrauwen, pancake foundation en dikke strepen bronzer rondliep. Nu ik er relaxter naar kijk, voel ik me beter en zie ik er ook beter uit.

Liefs,