Anouk over haar stormachtige week!

 

Hey Cosmogirls!

 

Wat een week! Leeft iedereen nog? De storm van maandag heeft helaas veel schade aangericht. Gelukkig lukte het me om op school te komen voor mijn beoordeling! 

 

Laatste stofjes opplakken voor de beoordeling

 

Ik was als eerste aan de beurt met een paar andere meiden. Om onze eindopdrachten goed te presenteren, verbouwden we het hele lokaal. De lerares was superpositief dus ik hoop op een goede beoordeling. Die horen we namelijk vandaag in de les!

De eindbeoordeling in het lokaal

 

Na de beoordeling gingen we lekker lunchen met wat meiden om het te vieren! Als toetje hadden we heerlijke carrot cake en appeltaart, en ze gaven ons zelfgemaakte brownies cadeau! Mmmm, yummie.

 

Heerlijke lunch bij Gespot in Amsterdam

 

 

 

Omdat het de hele dag stormde, reden onze treinen pas weer rond 20.00 uur. Voor ons geen probleem, we hadden het wel naar ons zin! En het leuke was.. Ik was uitgenodigd door CosmoGIRL! om de opening van Wool Campaign te bezichtigen, toevallig was dat om de hoek bij onze school!

 

Bij de Wool Campaign in Amsterdam

 

 

Bij de Wool Campaign in Amsterdam met de Artemis girls Loes en Lisa

 

Verschillende designers en merken werkten aan 35 x Wool expositie mee, zoals Claes Iversen, Supertrash, Avelon en Jan Taminiau. De expo was ingedeeld in de 5 eigenschappen van wol; nature, structure, breathe, strength en elastic. Van een broekpak tot een vilten tas en van een wollen stoel tot couture: écht alles wat je maar kunt bedenken, spotte ik hier! Super cool. De tentoonstelling was ook nog eens op een hotspot: in Cromhouthuizen in Amsterdam, een echte must see! Kijk hier voor meer informatie.

 

Met best friend Pien

Met de Chef van Chef’Special

 

Ik sloot de week af met een feestje van Chef’Special in de Supermarkt in Den Haag. Het nieuwe nummer Peculiar is te gek en ik kan niet wachten tot de nieuwe cd uitkomt. Er stond een megarij maar gelukkig kwamen we nog binnen. Let’s party!

 

 

Ook kwam ik erachter dat er binnenkort een heel gave mode documentaire uit komt! Het gaat over het warenhuis Bergdorf Goodman in New York en alle grote designers komen aan het woord. De trailer is zo magisch dat ik niet kan wachten om hem te zien. De DVD zit al in mijn mandje op bol.com, nog even wachten tot 18 november! Bekijk hieronder het filmpje:

 

Mijn interior wish list

 

Voorlopig geen kleding, schoenen, tassen of sieraden voor mij. Sparen voor kasten, kleedjes en een bed! Dit is mijn interieur wish list. Ik ga alle woningsites af om de leukste dingetjes te vinden voor ons huisje (we zijn nog steeds druk aan het zoeken!). Deze week gaan we weer nieuwe huisjes bezichtigen. We hopen voor kerst iets te vinden. Wish me luck!

Fijne week en see ya next monday!

 

 

Liefs,

Anouk Emilie

 

En pssst.. volg me op Instagram voor dagelijkse updates! Kijk ook op Facebook en mijn eigen blog.