Roos is alweer aan het inpakken, voor haar terugreis van Ghana naar Nederland.

Voor mij is dat inpakken nog een hele klus. Ik moet namelijk nu al voor elke dag gaan inplannen wat ik ga dragen en wat ik dus schoon moet houden, en zo snel ben ik niet met outfits uitkiezen. Maar ik heb zowat mijn hele garderobe meegenomen dus gelukkig heb ik keuze genoeg.

Ik heb mijn broertje, die aan het genieten was van de zon, zo ver gekregen om gisteren wat outfit foto’s te maken voor mijn blogpost. Helaas zijn de foto’s allemaal slechter dan ik op de camera kon zien, mijn excuses daarvoor!

Het jurkje heb ik twee jaar geleden gekocht bij de h&m. Het is echt ideaal en ik heb het vooral vorig jaar heel erg vaak gedragen. Het is precies de goede lengte, niet te kort en niet te lang. En ik pas er nog perfect in.

De schoentjes heb ik ook gekocht bij de h&m in de sale. Voor een ongelooflijk lage prijs van 1 (1!) euro. Ik weet zeker dat ik ze de aankomende jaren ook nog veel zal dragen aangezien ze superschattig zijn.

Het tasje heb ik hier in Ghana gekocht. Hij heeft een hele mooie lichte kleur en hij is handgemaakt. Ik weet zeker dat ik als we morgen naar de markt ga nog wat tasjes ga kopen, ze zijn namelijk hartstikke goedkoop en heel erg mooi.

Ik hoop dat jullie ook allemaal aan het genieten zijn van jullie laatste weekjes vakantie,

Liefs,
Roos.