Xander heeft in zijn laatste blog een gevaarlijke discussie geopend: hebben mannen echt liever vrouwelijke vrouwen? I don’t think so. Hierbij namelijk vijf typische vrouwelijke eigenschappen, waarvan zijn hartje echt niet sneller gaat kloppen…

It’s my party
…and I cry if I want to! Dat vrouwen vaker huilen dan mannen is geen geheim. Maar dat vrouwen vaak huilen om gewoonweg hun zin te krijgen is toch wel een beetje taboe. En daar zijn onze geliefde vriendjes nou niet echt van gediend…

I feel pretty/unpretty
Wij meiden zijn veel bezig met ons uiterlijk: de juiste make-up, kleding… alles moet kloppen. Op een avond houden we minsten vijf kledingwissels en als we dan uiteindelijk de juiste match vinden, klagen we nog dat we er vreselijk uitzien.

We All Stand Together
Of we nou op school zijn, aan het dansen of zelfs op de wc: we zijn nooit alleen. Hoezo maken we het jongens onmogelijk om ons aan te spreken?

Gossip Girl
Als jongens iets een vreselijke eigenschap vinden, is het wel dat jaloerse gedrag onderling. De uitspraak ‘’iemand lelijk noemen, maakt jou niet knapper’’ gaat voor jongens letterlijk op als je dat ene meisje aan het afzeiken bent.

Confessions of a Shopaholic
Ondanks onze onuitputtelijke kledingkast, willen we steeds maar één ding: shoppen. En alsof het voor onze boys allemaal nog niet erg genoeg is, gaan we het liefst tientallen winkels af, waar we tientallen kledingstukken passen, om uiteindelijk weer terug te gaan naar de winkel waar de shopping trip begon, of gewoon helemaal niets kopen. Zucht!

Liefs,
Femke
www.youniqueblog.blogspot.com

P.s. Special thanks to mijn vriendje en zijn beste vriend. 😉