We zijn nu echt op weg in 2012, let’s get started met die goede voornemens!

Cosmogirls, 2012 is nu dan echt begonnen. Aan de slag met die goede voornemens en back to basics. Weg met die hangovers van al die parties. Het werk staat op je te wachten en over school nog maar niet te spreken. Ook is 2012 een begin van iets moois, een nieuw jaar met een nieuw begin waar iedereen met een schone lei kan beginnen. So, lets get started!

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook goede voornemens. De meeste zijn een beetje cliché, maar dat is misschien een goede reden om je voornemens dit jaar wél waar te gaan maken. Dit zijn een paar van mijn goede voornemens:

•Na 2 jaar weer is hardlopen, dat rondje Zijdelmeer loopt zich namelijk niet vanzelf. En mijn conditie wordt er ook niet beter op. Goede nieuws is wel dat ik naar mijn nieuwe school half uur moet fietsen. 🙂 Go conditie!

•Minder shoppen. Mijn rekening daalt steeds meer en mijn kledingkast begint een beetje uit te puilen. En al die sales helpen ook niet echt mee…

•Beginnen met diëten, maar dan op een gezonde manier! Gezellig samen met andere mensen 8 weken lang diëten met het AD. (Er staan trouwens echt heerlijke dingen in, diëten is dus niet eeuwig lijnen met een hongergevoel, maar kan ook gewoon lekker zijn!)

•Stoppen met dingen te koppelen aan mijn ex. De gevoelens zijn allang weg, maar op een of andere manier blijft hij door mijn hoofd spoken. Ik ben al gelukkig zonder hem, maar nu moet ik hem nog even uit mijn hoofd kicken.

Ook kreeg ik een sms’je van een vriendin die gewoon voelde dat 2012 een heel mooi jaar ging worden voor iedereen. Vol met liefdes, vriendschappen en te gekke parties. En niet te vergeten, heel veel foto’s, ikkannietstoppenmetlachen-momenten en andere hele leuke dingen. Dus, let the good times roll and happy new year everyone!

Liefs,

Ying

Ps: En wat zijn jullie goede voornemens? Ook cliché of juist iets heel anders? Laat het weten bij de reacties!