Heerlijk warm de winter in met een fijne sjaal!

Na twee maanden (!) niet gewinkeld te hebben, ja jullie horen het goed, twee maanden, was ik vorige week vrijdag eindelijk weer een middagje in de winkelstraat te vinden. Ik besloot dat het wel tijd was voor iets nieuws.
Op mijn wishlist stonden een aantal items, waaronder winterlaarzen, een broek, big knit trui en een nieuwe winterjas.

Sinds die vrijdag middag, mag ik mij de trotse eigenaresse van deze geweldige noorse sjaal noemen. Ik zag de sjaal liggen en was meteen verkocht. Ik zou hem passen, maar toen keek ik in de spiegel.

Een gele jas, en deze Noorse sjaal? Dat ging niet goed komen! Teleurgesteld legde ik de sjaal terug, op naar de volgende winkel. Om deze sjaal maar één keer in de maand te dragen, voor de sier, was die toch iets te duur..

Aan het einde van de middag liep ik weer langs de WE, ik kon het niet laten naar binnen te wandelen en de sjaal toch te kopen. Om even te kijken of deze sjaal wel bij een andere jas zou staan, viste ik de mooiste jas uit het rek. Tot mijn grote verbazing, was die jas nog leuk ook. Eigenlijk wel heel erg leuk, dus ik besloot om én de sjaal én de jas te kopen. Mijn dag kon niet meer stuk!

Noorse printjes worden het helemaal deze winter. Op je sjaal, trui, tas, jas, het kan allemaal. Naast dat het natuurlijk super leuk is, ziet het er ook nog eens winters uit. Wat wil je nog meer?

Lots of love,

Lisanne

www.fashionableandme.com