Joika showt haar outfits.

Oh boy ! Ik heb examens en mijn ouders hebben mij dus opgesloten in mijn kamer, want ik ben zo iemand die totaal niet gemaakt is om te leren. Er niet leuk dus want nu kan ik geen foto’s gaan maken op straat.

MAAR ik heb voor een vervangende blog gezorgd!
Ik ben op lookbook op zoek gegaan naar enkele outfits en ik heb die nagemaakt met zijn eigen kleren zo is het toch ook een beetje streetstyle.


Bij de eerste look draagt het meisje een rok onder de knie, hiermee ga je de richting van de jaren ’50 uit. Ik draag een rok boven mijn knie omdat ik nogal klein ben en een rok tot in het midden van je kuit zou mij nogal verkleinen. Mijn schoenen zijn veterschoenen met een hakje, dit is ook erg jaren ’50.

Hier draag ik een lederen short, met een wit bloesje, dat over mijn schouder valt en redelijk los zit. Ook het meisje op de foto ziet er stoer uit zij draagt het niet in het leder, uiteraard namaak leder. Dit is meer de stoere look, erg leuk met stoere boots onder.

De laatste look is erg meisjesachtig, het meisje op de foto heeft er zelfs nog hakken onder. Zelf ben ik bij mijn kleedje erg fan van de open rug, ik heb dit altijd al mooi gevonden. Voor de rest vind ik het sober maar wel mooi, en dit is bij het meisje op de foto ook.

Hopelijk vonden jullie mijn blog deze keer ook leuk !
Volg mij ook op; dottielook.blogspot.com

Lots of love,
Joika