Marvy had weer een drukke week. Van honden op de groene loper tot Amsterdam Fashion Week reporter zijn.

Vorige week liep ik niet alleen op de catwalk: mijn elf maanden jonge hond Hussel heeft haar catwalkdebuut gemaakt! De dog-catwalk werd georganiseerd voor VOVNJAU en Dog Department in Amsterdam. En er was een heuse groene catwalk!

Ik heb in een deuk gelegen samen met Kimberley, Tom, Janice en Caspar. Op het moment dat de honden achter ons aan moesten lopen, hadden zij hele andere plannen. Zo bedacht Hussel dat het leuker was om iedereen langs de kant even gedag te zeggen in plaats van gewoon rustig mee te lopen. En Buddha, de hond van Kimberley, liep NAAST de groene loper.

Maar eerlijk is eerlijk, Hussel is wel een topper en kreeg dan ook een vette doggy-bag mee naar huis.

Na afloop hebben we ook nog een lekker (honden)biertje gedronken.

Van Dog Catwalk moest ik de volgende dag door naar alweer de 17e editie van de Amsterdam Fashion Week! En er op terug kijkend, kan ik zeggen dat het een groot succes was. Deze keer heb ik de Fashion Week namelijk vanaf een hele andere kant mogen meemaken. Normaal gesproken sta ik zelf op de catwalk, maar deze keer was ik gevraagd om live verslag te doen vanaf de catwalk als reporter.

Iedere grote show werd live uitgezonden via internet (www.amsterdamfashionweek.com) en het was door de hele stad te zien op grote schermen, zoals het Rembrandtplein, Leidseplein en de Zuidas in Amsterdam. En ongeveer een kwartier voordat de show begon, gingen we live en moest ik iedereen interviewen die binnen kwam.

Het is maar goed dat ik deze foto’s achteraf pas heb gezien, want anders was ik misschien iets zenuwachtiger geweest dan dat ik toen was.

Iedere dag werd mijn haar mooi gedaan door het team van Redken en de make-up door het team van Maybelline. Het leuke daarvan was, dat ik nu een keer mocht kiezen wat ik zelf wilde. Normaal gesproken heb je als model niet veel te zeggen over welke make-up ze gebruiken tijdens bijvoorbeeld een shoot of show, maar nu dus wel!

Dit kapsel was toch wel mijn favoriet! Ingevlochten aan de zijkant en bovenop getoupeerd. Ik wilde namelijk een niet te braaf kapsel, want mijn outfit (Elisabetta Franchi) was al redelijk ‘netjes’.

Samen met super leuke chick/collega Dore, zij als backstage reporter, en het hele team van Frequin Producties heb ik een topweek gehad.

Wij zijn degenen die op de voorgrond treden, maar achter de schermen wordt ook keihard gewerkt. En daarom mag iedereen die backstage werkt ook de erkenning krijgen die ze verdienen! Thanks guys!

Op naar de volgende editie!

Xxx

Marvy