Heb je het niet zo op Koninginnedag? Of moet je er zondag juist een hele dag van bijkomen? CG!’s Sara heeft de leukste dvd tips voor je!

Op de CG!-redactie komen zóveel leuke nieuwe dvd’s binnen, het is bijna niet bij te houden. Ik probeer ze allemaal te kijken, om jullie goed te kunnen vertellen wat de leuke (en minder leuke) films en series zijn. En dan natuurlijk zo vaak mogelijk mooi winacties proberen te ritselen 😉
Een paar van mijn favourites deze maand:

– Mean Girls 2
Deel 1 was een megahit (en héél leuk): meestal valt het tweede deel dan ontzettend tegen. Maar hoewel de eerste film leuker blijft (Amanda Seyfried die op erg originele manier het weer kan voorspellen! Lindsay Lohan vóór alle ellende!), is deze ook echt de moeite waard. Herkenbaar, want op iedere middelbare school zitten wel een paar van die evil meiden. En na het kijken van deze geinige film weet je ook nog eens hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

– The Disappearance Of Alice Creed
Gemma Arterton zou best wel eens een héle grote naam kunnen worden. De Britse actrice hengelt de ene (hoofd)rol na de andere binnen, en ook nog eens in goede films. Dit is een superspannende, waarin ze gekidnapt wordt door een stel criminelen. Niet geschikt voor meiden die snel bang zijn!

– Megamind
Supergrappige animatiefilm, met leuke stemmen van o.a. Brad Pitt. Over een slechterik met een enorm blauw hoofd, die toch minder slecht blijkt te zijn dan hij lijkt.

– Let Me In
Een remake van een Zweedse film, over een jongetje dat bevriend raakt met een meisje. Niet zomaar een meisje: ze is vampier! Ziet er allemaal supermooi uit, is best een beetje creepy én met CG!’s favourite Chloe Moretz.

– The Kids Are All Right
De 18-jarige Joni (Mia Wasikowska, uit Alice in Wonderland) en haar broertje hebben twee lesbische moeders. Dan besluiten ze dat ze hun biologische vader graag willen ontmoeten. Maar hij zorgt voor een hele boel problemen in de familie. Mooie gevoelige film, waar ook een heleboel in te lachen valt.

– Love And Other Drugs
Anne Hathaway en Jake Gyllenhaal stelen je hart in deze superromantische film. Anne speelt een meisje met een ernstige ziekte, en Jake de jongen waar ze veel lol mee heeft, maar die het allemaal niet zo serieus neemt. Zet de tissues maar vast klaar!

– My Soul To Take
Voor meiden die wel houden van enge films! En is deze film over een serial killer toch iets te eng? Dan richt je gewoon alle aandacht op cutie Max Thieriot!