Ying geeft tips om een break-up te overleven…

Fijn, hier lig ik dan op mijn bed. Tranen stromen over mijn wangen. Mijn vriendinnen hollen van de doos met tissues naar de prullenbak en weer terug naar mij. Ik ben ontroostbaar. Ik dacht dat hij van me hield. Dat we voor altijd samen zouden zijn, maar nu bestaat “ons” niet meer.

Hij houdt niet meer van me. Ik ben gedumpt. Waarom? Was ik niet goed genoeg voor hem? Door een keihard geluid worden mijn gedachten verstoord. De wekker gaat af. Het is maar een droom.

Eenmaal op school is alles toch een beetje raar. Geen lieve blikken, geen lieve complimentjes… Helemaal niets. Het enige wat hij doet, is mij ontwijken. Zou die droom dan toch? Nee, dat kan niet waar zijn.

Ik besluit naar hem toe te lopen en het hem te vragen. Hield hij nog wel van me? Of was er een andere reden waarom hij zo raar deed? Ik vroeg het hem en zijn antwoord kwam hard aan. Op school hield ik me sterk, maar thuis stroomden de tranen over mijn wangen.

Dit heb ik zelf gelukkig niet op deze manier meegemaakt. Maar ik geloof dat iedereen wel eens is gedumpt door iemand. Heb je dit nog nooit meegemaakt? Wees blij!

De beste tips die ik kan geven na een break-up zijn lekker uithuilen, veel chocola eten en heel veel tijd doorbrengen met je vrienden. Zoveel mogelijk afleiding zoeken en er vooral niet aan denken. Uiteindelijk zal je wel accepteren dat het over is en misschien zie je dan in dat je als single ook heel gelukkig kan zijn. Want de tijd heelt (bijna) alle wonden.

Liefs,
Ying