Ying gaat weer naar school….

Voor sommige is het nog even lekker luieren op het strand, voor anderen is het weer tot de orde van de dag komen, de scholen zijn weer begonnen. Samen met een grote stapel huiswerk en toetsen, maar het grootste voordeel blijft, je bent weer elke dag gezellig samen met je vrienden.

Niet iedereen gaat met plezier naar school, leraren die zeuren, bergen met huiswerk en hard blokken voor toetsen. Er zijn gelukkig altijd lichtpuntjes zoals je vrienden en nieuwe dingen te beleven. Of je nou van de onderbouw naar de bovenbouw gaat of als brugpieper begint, elk schooljaar is weer anders.

Misschien is dit het jaar wel dat je je grote liefde tegenkomt in de schoolgangen of tijdens een feestje, want die moeten er ook genoeg zijn om school vol te houden. En misschien wordt dit jaar wel het jaar dat je een verandering in een leven van een medeleerling maakt. Veel mensen voelen zich alleen op school, het verlegen meisje uit je klas begroeten kan voor haar al een lach op haar gezicht creëren.

En nog de laatste tip voordat je een voetstap zet in de school, geniet. Lach elk moment van de dag en maak van elke schooldag het beste. Natuurlijk, het is leuker om op het strand te liggen zonnen, maar school hoort er nou eenmaal bij. Tenslotte vliegt de tijd voorbij als je plezier hebt met je vrienden. (;

Liefs,
Ying